Super fructele :)


Ce sunt ele? De ce le numim așa? Uită-te la lista de mai jos și vei afla.

Kiwi : mic, dar puternic! Acest fruct reprezintă este o sursă bună de potasiu, magneziu, vitamina E şi fibre. Conținutul de vitamina C este de două ori mai ridicat decât cel al unei portocale.

Mărul : un măr pe zi ţine doctorul departe? Deși un măr are un conținut scăzut de vitamina C, are antioxidanţi şi flavonoizi care sporesc activitatea vitaminei C, contribuind astfel la scăderea riscului apariţiei cancerului la colon, infarct miocardic şi accident cerebral. 

Portocala: cel mai dulce medicament. Savurând 2-4 portocale pe zi poate ajuta la ţinerea răcelii la distanță, scăderea nivelului colesterolului, prevenirea şi dizolvarea pietrelor de la rinichi, precum şi reducerea riscului apariţiei cancerului de colon.

Căpşuna: un fruct protector, căpşuna are cea mai mare putere antioxidantă totală dintre fructele importante și protejează organismul de cancer.

Pepenele verde (lubeniţa): cel mai mare stingător de sete, (92% din el este apa) stimulează sistemul nostru imunitar şi luptă împotriva cancerului. Acesta conține, de asemenea, vitamina C şi potasiu.

Guava & Papaya: premiantele de top pentru vitamina C, ele sunt câștigătoarele clare pentru conţinutul ridicat de vitamina C. Guava este, de asemenea, bogată în fibre care ajută la prevenirea constipaţiei. Papaya este bogată în caroten, care este bun pentru ochi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s