Cuplul care atrage toate privirile


Sunt dependentă de Facebook. Am contul din 2007 şi preconizez că o să rămân membră a reţelei de socializare multă vreme de acum înainte. Dar asta nu mă împiedică să fiu mofturoasă cu privire la unele aspecte ale acesteia. Cel mai important (a se citi deranjant) este reprezentat de apariţia acelor pagini , cărora, chipurile, le-aţi dat like („Ştiri din România” or something) şi care vă apar în feed şi vă sufocă restul intereselor precum pirul grâul.

Am apăsat butonul Unlike de prea multe ori pentru a mai număra, dar paginile acestea continuă să fie plăcute, chiar dacă nu e nimic de plăcut la ele. Tagline-urile ştirilor pe care le promovează sună cel puţin cretin (Răzvan i-a fost alături în cele mai grele clipe, iar Zăvo l-a părăsit pentru acest bărbat. Şi link la articol), iar ştirile în sine sunt atât de mindnumbing şi mindfucking, încât te întrebi ce popândăi cu 2 clase şi IQ 18 au putut să născocească aşa ceva.

Astăzi însă, într-o pauză prelungită de la evaluarea de personal, înainte de a mai violenta încă o dată butonul Unlike, am deschis 2 articole separate care înfăţişau, practic, aceeaşi poveste: el, un Adonis dependent de sala de forţă, îndrăgostit de ea, o shaormiţă rubicondă, pe care o supune la cure de îngrăşare. Mă rog, fiecare cu fetişurile lui bizare. El cu iubita plinuţă, cei cu site-ul cu ştirile care te informează despre nimic.

După care mi-am pus următoarea întrebare: înţeleg dacă toate ştirile ar fi despre vedete – autohtone sau nu -, atunci ar fi un fel de Acces Direct pentru cei care o ard boem pe Facebook şi nu se uită la tv, dar pe site-ul respectiv, implicit pe Fb, apar articole dedicate fetiţei care pictează în relief pentru orbi sau cazul tinerei căreia i-a desfăcut un prieten sutienul în timp ce aceasta conducea, provocând astfel un accident soldat cu morţi. Ok, blamaţi-mă 😀 Sunt o pisică curioasă şi dau click pe toate linkurile obscure. Dar revin din nou la întrebarea anterioara: de ce? De ce ai vrea să scrii despre astfel de ştiri şi de ce m-ar interesa pe mine astfel de ştiri? Mă rog, nu pe mine personal, am stabilit deja că sunt curioasă şi jumătate din timp plictisită, mă refer la mine omul inteligent, cu serviciu bun, maşină la scară şi rate la bancă.

De ce mi s-ar părea dizgraţioasă iubirea dintre o femeie (cu forme) şi un bărbat (sportiv)? De ce nu pot să o iau ca atare şi trebuie să mă leg de atributele lor fizice? Şi de ce nu pot să scap de pagina asta de ştiri din feed-ul meu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s