Există un stalker printre noi


O să întrerup programul obişnuit şi o să vă prezint – cât mai clinic cu putinţă – evenimentele prin care am trecut astăzi. Dacă sunteţi din Craiova, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, acest articol este de maxim interes pentru voi.

Craiova, 17.10, ora 12:30

Am plecat de la sediul firmei îndreptându-mă spre Electroputere Mall, de unde urma să cumpăr prânzul. Era una din zilele în care nu mâncam împreună cu prietenul meu, deci eram singură. Am parcat maşina, am intrat în mall, când mi-am amintit că nu mai am ronţăieli pentru birou, astfel încât am cotit-o spre Auchan.

Am luat un coş de mână şi am ales biscuiţi şi un gem de portocale pentru serile petrecute la birou şi m-am îndreptat spre raionul fructe şi zarzavaturi, de unde intenţionam să cumpăr nişte banane. Am făcut imprudenţa de a mă îndrepta într-acolo pe culoarul din mijloc, când un bărbat a venit spre mine şi mi-a tăiat calea.

În primele clipe nici măcar nu am înţeles ce se întâmplă. Mi-a spus că se numeşte Cosmin sau Catalin şi că mă aştepta, că m-a mai văzut de cateva ori prin mall, singură sau însoţită şi că sunt foarte frumoasă şi că vrea să mergem undeva să stăm de vorbă. Am rămas mută. I-am zis că mă grăbesc şi am făcut stânga împrejur, moment în care m-a apucat de braţ şi mi-a spus că mă duce el cu maşina. Eu nu şi nu, că sunt şi eu cu maşina, dar el îi tot dădea înainte: să-i dau numărul de telefon, adresa de mail, facebook, messenger, că el vrea să fiu prietena lui.

I-am spus că am prieten şi că nu sunt interesată să devenim prieteni, dar simţeam că vorbesc la pereţi. O ţinea morţiş că el vrea să ne cunoaştem şi-mi vorbea pe un ton liniştit, de preot sau profesor, în timp ce eu mă plimbam pe la raioane. M-am aşezat apoi la cea mai lungă coadă, iar el s-a aşezat cu mine, deşi nu avea coş şi nici un produs cumpărat.

S-a ţinut după mine până la food court şi a aşteptat calm să-mi cumpăr prânzul. M-a urmat apoi la lift şi i-am spus să nu îndrăznească să intre după mine. Pe principiul Gandalf, holding my ground and shouting „You shall not pass!”. (Acum mi se pare amuzant -ish, dar cu 2 ore în urmă a fost cea mai terifiantă experienţă din viaţa mea.) Toată călătoria cu liftul, de un etaj, m-am rugat ca omul să prindă ideea că nu sunt interesată şi că nici el nu ar trebui să fie, dar când am ajuns la parter, l-am văzut venind în fugă dinspre scările rulante.

Aşa că am fugit şi eu înspre ieşirea dinspre Decathlon, unde-mi parcasem maşina. Mi s-a vărsat sucul în pungă, peste cartofii de la KFC, iar inima îmi bătea aşa de tare (cine mă cunoaşte ştie că nu pot să fug, nici măcar dacă viaţa mea ar depinde de asta. Pun intended.), încât o simţeam în urechi. Nu ştiu cum am deschis uşa, aşa de rău îmi tremura mâna pe cheie. Am blocat uşile. Am condus până la firmă cu spaima că m-a urmărit şi de-acum o să ştie totul despre mine.

Îmi pare rău că nu am apucat să-i fac o poză, dar este destul de înalt – estimez că are o înălţime între 1,82m şi 1,90m -, brunet, ochi căprui, tenul uşor închis la culoare, până în 35 de ani.  Poartă o haină maro/kaki şi manpoşetă maro. Ştiu că nu e mult şi nu ajută cu nimic, dar trebuie să scot senzaţia din mine, because he scared the shit out of me.

Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă eram în altă parte şi nu la mall, unde erau oameni în jurul meu.

Reclame

2 gânduri despre ”Există un stalker printre noi

 1. nu zice:

  Iluzia siguranţei într-un mall much? Data viitoare mergi pe langa Zara & co si tipa la tip la usa magazinului. Te stiam cu mai mult control si stare de spirit…

  • pisicu' zice:

   Curious enough, you can be my stalker…

   Oh, dar m-am controlat enorm, daca era dupa mine se trezea cu un cos in cap si un genunchi plasat ingenios la mostenitori… Dar cum sunt o lady, nu-mi place sa fac scene in public. Daca ma stiai, ai fi tinut minte asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s