Linii neclare


Toată vara am fost asaltaţi muzical de către melodia lui Robin Ticke, Blurred Lines. Nu ştiam ce anume îmi displace la ea, cert este că de la clip, până la protagonişti şi versuri, nu era nimic care să mă atragă la ea. Poate doar beat-ul ce conţinea swag (şi o citez aici pe Dana, deoarece expresia îi aparţine), dar depinzând de starea în care mă aflu de fiecare dată când îmi ajunge pe unde radio la ureche (benevol nu aş asculta-o niciodată), nici măcar atunci.

Şi tocmai când credeam că sunt singura persoană de pe planetă care are ceva împotriva cântecului, am descoperit acest articol. Şi multe neclarităţi mi-au fost explicate.

Hitul văratic al lui Ticke conţine fraze ce ar putea fi uşor catalogate a se afla la limita dintre sexul consimţit şi asalt sexual. Imaginile postate în articol plasează versurile într-un context din viaţa reală şi fac parte dintr-un proiect online – o expoziţie foto – ce prezintă persoane care au curajul să împărtăşească ceea ce li s-a spus de către agresori înainte, în timpul şi sau după agresiune.

Ca întotdeauna, o imagine face cât o mie de cuvinte…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s