Now you see me… now you don’t


Deoarece Craiova nu este chiar centrul Universului şi nici nu avem prea multe activităţi extra-curriculare cu care sa ne umplem timpul, din când în când mai aruncăm cu banii şi ne ducem la cinema. Săptămâna trecută mi-am luat my lovely gâgâlici, Clau şi Loo, şi fost-am să vedem „Now you see me”. Şi-am văzut văzutul. O să fac un efort supra-pisicesc să nu vă spoileresc acţiunea, dar ţineţi cont că, alături de Mr. Nobody şi The Adjustment Bureau, acest film a primit de la subsemnata nota 10 pe imdb. Tot trebuie să fie bun de ceva, nu? 😀

now_you_see_me_xlg„Now you see me” prezintă patru magicieni aduşi împreună de o forţă supremă şi puşi să lucreze spre atingerea unui ţel ce urmează a fi dezvăluit la final. Pentru a face acest lucru, Cei Patru Călăreţi (The Four Horsemen), după cum se intitulează ei, pun în scenă, la propriu, jaful unei bănci franţuzeşti. Eisenberg, după cum mulţi dintre cei care vor fi mers la film aveau să observe, şi-a dezvoltat propriul personaj tipic, pe care îl joacă tot timpul: isteţul-drăcos-arogant, fapt înregistrat în secvenţa care urmează furtului, în speţă interogatoriul FBI.

Ceea ce face deliciul filmului şi, implicit, îl poziţionează printre preferatele mele este distribuţia, care se împarte în trei mari seturi de personaje:

  • magicienii – Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Woody Harrelson şi Dave Franco
  • poliţiştii – Marc „The Incredible Hulk” Ruffalo şi Melanie Laurent (Shosanna din „Inglourious Basterds”)
  • observatorii – Michael Caine şi Morgan Freeman

Este un film drăguţ, captivant, cu personaje şi peisaje ce-ţi rămân întipărite în minte şi pe care trebuie neapărat să-l revezi.

Reclame

Un gând despre ”Now you see me… now you don’t

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s