Cum să iubeşti un extrovert


Articolul acesta s-a născut din lenea mea de a născoci ceva original, linkul pe care l-a share-uit pe facebook o amică şi o căutare în Google care suna cam asa: „pot bărbaţii să iubească?” Hmm, bună întrebare…

Ce va urma mai jos este o încurajare să fiţi un pic mai darnici cu extrovertiţii de lângă voi. Dacă nu ştiţi la ce mă refer, uitaţi-vă la reclama aceasta. Reciproca este şi ea valabilă.

În primul şi-n primul rând, şterge cu o linie groasă expresia attention seeking whore din vocabularul tău. Este momentul să realizezi că persoana pe care o iubeşti adoră să fie înconjurată de alţi oameni, să poarte conversaţii înflăcărate cu aceştia sau să iasă în oraş într-o seară când ai chef să leneveşti în pat, dar că nu s-ar vinde niciodată pe orice bucăţică de contact uman. Gândeşte-te că expresia de mai sus a fost utilizată pentru a-i trimite pe extroverţi la colţ, pe coji de nucă, tăiându-le din avântul natural care le spune întotdeauna să Meargă, să Întâlnească, să Exploreze şi să Facă. Nu-ţi exercita iubirea ca o armă împotriva lor; pentru iubire, oamenii sunt în stare să facă lucruri nebuneşti.

Întreabă-te la ce te-ai gândit de fiecare dată când te-ai întâlnit cu o astfel de persoană nevoiaşă, care pur şi simplu nu poate să stea închisă în casă şi să nu facă lucruri noi? Care este principalul ei defect, care este crima de care se face vinovată? Ce înseamnă de fapt, extrovert?

Restul articolului îl găsiţi aici. Vă încurajez să-l citiţi şi să reflectaţi. Şi poate, data viitoare când jumătatea voastră extrovertă vrea să ia parte la ceva ce vi se pare ieşit din comun, veţi vrea să fiţi şi voi acolo. Promitem să nu zgâriem… prea adânc 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s