Cel mai prost amant al horoscopului


V-am mai spus de câteva ori – dar repet ca să mă asigur că aţi reţinut 😀 – că în weekend, de obicei, până să mă ridic din pat la prânz, dau o raită prin toate newsletterele electronice care s-au strâns din cursul săptămânii. Şi, ca un făcut, aproape mai toate articolele care mi se par interesante au un sâmbure de horoscop în ele, că deh, toţi sunt guvernaţi de nişte planete aflate în semne zodiacale.

Şi cum sunt obsedată de tot ce înseamnă Vărsător, mai mai să dea nebunia în mine când am descoperit un articol în Garbo care ne dezvăluia secretele celor mai proşti amanţi ai horoscopului; printre ei, nimeni altul decât omologul meu masculin!

„Vărsătorul are tendinţa de a trăi într-o lume ireală,  în care totul mai degrabă se primeşte decât să se dăruiască. În ceea ce priveşte bioritmul său sexual, energia sa este prost distribuită: sunt zile în care apetitul său sexual este debordant şi de nepotolit şi zile în care recurge la abstinenţă şi apatie sexuală. În general însă, Vărsătorului îi place să experimenteze pe plan sexual. Gesturile şi comportamentul său sunt la extreme. Chiar şi în intimitate, Vărsătorul este fie extrem de copilăros, fie extrem de serios şi dramatic. În plus, ideile sale de a te face fericită în dormitor sunt fie prea cuminti, fie prea non-conformiste.

Dacă se întâmplă ca partenera sa să nu fie pe aceeaşi lungime de undă cu el, Vărsătorul o poate părăsi cu uşurinţă pe motiv că nu are răbdare şi nici disponibilitate. Bărbatul Vărsător este capricios şi are pretenţii mari în dormitor de la partenera sa. Implicarea sa nu este întotdeauna pe măsura aşteptărilor sale. Noutatea şi spontaneitatea îl încântă cel mai mult în dormitor. Deşi ştie cum să le facă intrarea în sanctuarul său sacru de iubit, are pretenţia ca partenera sa să fie inventivă şi să le aducă în dormitorul comun.”

Recunosc cu mâna pe inimă că nu m-am întâlnit niciodată cu un Vărsător, pentru că majoritatea bărbaţilor pe care îi cunosc şi cu care împart zodia mi se par deseori copilăroşi şi nedispuşi să-şi asume riscuri, eu având un soft spot pentru bărbaţii care măcar vor şi încearcă să mă conducă.

Reclame

4 gânduri despre ”Cel mai prost amant al horoscopului

   • mandrake zice:

    nu-i nimic adevarat. zodiile luate cu polonicul sunt asa de generice. mai trebuie calculati si ascedentii, luna,soarele, educatia si motivatia.
    sti ce? eu cred ca a parasit-o iubitul varsator pe doamna garbo si acum ne doreste morti pe toti. de ce doamna garbo?! de ceeeeeeeee?!!!!! :(((((((
    😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s