Perechi karmice


Ştiţi deja că sunt o pasionată a horoscopului şi pun mare accent pe ceea ce pot face 2 zodii dacă se ciocnesc într-un fel sau altul.

Mai săptămâna trecută mi-am zis că e cazul să mă lansez în industria peţitului, că tot îmi iese mie excelent datul cu piciorul în relaţiile mele, poate sunt bună la cuplatul altor oameni. Aşa că m-am pus cu plănuit cu not yet the love of my life, but slowly getting there 😀 şi am iţit o afacere: eu aduc o prietenă care-i singură, el aduce un prieten care nu-i singur, dar dacă o vede pe prietena mea sigur devine şi gata, planu-i gata. Singura problemă? Ea e Vărsător, precum yours truly, El e Taur că, deh, nouă femeilor ne plac aştia cu brandu’ mare.

Până mai dăunezi aveam o problemă cu introducerea celor doi unul altuia, pentru că Vărsătorul e un neconvenţional, iubitor de libertate, menit să schimbe cursul istoriei, iar Taurul e un tradiţionalist, aşezat în banca lui, ce n-ar ieşi din tipare nici dacă i-ai arunca un sac de bani în poală (ei, hai, nici chiar aşa). Şi-apoi am dat peste articolul ăsta (v-am zis că sunt în concediu medical şi zac la pat, prin umare mă plictisesc groaznic)care zice cam aşa despre El şi Ea:

Varsatorul il invata pe Taur sa gandeasca intr-o maniera mai abstracta, Taurul il face pe Varsator sa se simta protejat si in singuranta, la adapost de toate ingrijorarile omenesti. Este o relatie intensa, provocatoare, cu multa pasiune, o relatie care arde, consuma, cere implicare, cere responsabilitati, cere a face compromisuri si a lasa de la sine.

Oh, yay, that’s a match made in heaven on my blog!

Reclame

Un gând despre ”Perechi karmice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s