Probleme de oameni bogați


Fuserăm la ștrand. La Ișalnița. Unde ștrandul nu se mai numește Ștrandul Ișalnița, pentru că nu mai este trendy, astfel încât un băiat deștept, cu idei bunicele de afaceri, a preluat locația și la transformat în Trend Studio Summer Club. Șezlonguri cu saltea, șezlonguri fără saltea, canopy-uri (pătuțuri cu baldachin), pătuțuri de-adevăratelea cu plase de țânțari și, bineînțeles, nelipsitele locuri pentru oamenii obișnuiți, pentru că noi, noua nobilime, ședeam în zona rezervată VIP-urilor, recent renovată.

Per ansamblu, a fost o experiență interesantă, am reușit să bronzez picioarele :D, m-am ales cu o durere de cap de la prea mult stat sub umbreluță, am căzut cu șezlongul (am satisfacția că nu am fost singura bleagă de pe acolo), m-am împiedicat de geanta Roxanei și i-am vărsat și sucul, pentru că se afla în drumul împiedicării mele, m-a escaladat un păianjen mare, negru și mă mir că nu m-a aflat tot ștrandul, nu am reușit să intru în apă ca un om normal, decât ajutată de celelalte trei fete, plus un binevoitor amuzat (proces care s-a finalizat cu învinețirea unei buci fesiere și o surzenie temporară cauzată de intrarea apei în urechi, că deh, așa-i la mâțe) și câte și mai câte… (majoritatea uitate deoarece Roxana a uitat să ia de acasă hârtie și pix să le consemneze pentru analele istorice).

Dar pe drumul de întoarcere mi-a venit ideea unui nou serial pentru identificarea problemelor oamenilor bogați, pentru că normalitatea în România nu mai e de mult la modă.

1. Primul lucru pe care îl facem când ne trezim este să ne verificăm telefonul. Să te asiguri că este vremea să te trezești și că nu s-a dereglat alarma sau să verifici ce prieteni nu aveau somn și-ți trimiteau mesaje când ar fi trebuit să doarmă.

2. Când dai de hârtie de împachetat cu bule începi să țopăi precum un copil mic și nu renunți până nu le-ai spart pe toate.

3. Îi urăști cu pasiune pe toți oamenii care mint când spun că mai au doar o pastilă de gumă de mestecat, în special când știi că doar ce au cumpărat un pachet nou în urmă cu 5 minute.

4. Nu contează cât l-ai ține la încărcat, noul tău telefon ultimul răcnet este mereu descărcat fix când vrei să intri pe net.

5. Când găsești bani prin buzunarele hainelor pe care te pregăteai să le bagi în mașina de spălat. Mărunțișul ăsta îți va salva seara, nu mai trebuie să spargi pușculița.

6. Încă nu te-ai prins cum ar trebui să reacționezi când părinții și bunicii sar din dulap cu tortul în brațe si încep să-ți cânte La Mulți Ani.

7. Îți rătăcești telefonul și după ce suni de 1749 de ori disperat ca un căprior prins în luminile farurilor, îți amintești că înainte de a-l pierde îl setasei pe silențios…

8. Îți verifici telefonul la fiecare 3 secunde fără nici un motiv aparent. Asta sau viața ta de om bogat este incredibil de plictisitoare.

9. Probabil ai murit de 347 ori pentru că nu ai făcut forward la câte 12 prieteni de fiecare dată când primeai un chain-mail.

10. După fiecare duș rămâi înfășurat în prosop pentru că ți-e prea lene să te îmbraci și oricum, dacă tu nu ai unde ieși în oraș, nici ceilalți nu se vor duce în lipsa ta.

Reclame

2 gânduri despre ”Probleme de oameni bogați

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s