10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Săgetători – ultima parte


Recunosc, am fost cam leneşă în ultima perioadă şi nu m-am mai ocupat de blog aşa cum trebuie. Dar o să revin pe drumul meu şi o să-mi pun talentul la bătaie să nu vă plictisesc cu vorbe fără rost. Până una, alta, e cazul să închei şi acest serial 😀

21. Săgetătorii sunt adevăraţi căutători ai adevărului, iar cel mai bun mod de a face asta de a călători, de a cunoaşte oameni şi de a obţine câteva răspunsuri.

22. Nativii din Săgetător tânjesc după o relaţie stabilă şi liniştită, dar din clipa în care intră într-una asemenea încep să caute nod în papură sau să-şi pună singuri piedică doar de dragul de a menţine vie pasiunea.

23. Dacă ceri unui Săgetător părerea sinceră pe care o au despre tine, cel puţin din punctul lor de vedere ar fi bine să fi pregătit să o auzi.

24. Săgetătorilor nu prea le plac regulile stricte; dacă ar fi după ei, viaţa ar fi mult mai simplă dacă fiecare s-ar comporta după cum îl taie capul.

25. O femeie Săgetător nu intenţionează să renunţe la personalitatea ei încântătoare pentru un bărbat, dar îi place să ştie că o consideri prietena ta 🙂

26. Nativul Săgetător nu va crede niciodată pe cineva pe cuvânt doar pentru că aşa i se spune. Va pune multe întrebări pentru a se convinge înainte de a se încrede în persoana respectivă.

27. Pe moment, Săgetătorul poate fi extrem de acid. Ştie care sunt cuvintele care dor cel mai rău şi nu se fereşte să le folosească.

28. Punctele tari ale unui Săgetător sunt sinceritatea, optimismul şi dorinţa de libertate. Punctele slabe sunt nechibzuinţa, lipsa tactului şi exagerarea.

29. Un Săgetător adoră să amestece lucrurile şi se înţelege cel mai bine cu cei care sunt energici şi curajoşi.

30. Săgetătorii nu sunt în mod obişnuit persoane cu toane. Cu toate acestea, uneori tind să se izoleze din punct de vedere emoţional sau să se aricească atunci când trec de punctul de fierbere.

That’s all, folks! Până anul viitor nu mai scriu despre Dana şi ale ei peripeţii ca Săgetător 😛

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s