10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Săgetatori – prima parte


Pentru că se apropie sfârşitul anului şi nu am apucat să o sărbătoresc pe Dănuţa aşa cum se cuvine, următoarea mini-serie îi este dedicată în întregime ei. Să sperăm că anul sfertului de secol va fi mai bun decât toate cele de până acum 🙂

1. Pentru un Săgetător, calitatea şi nu cantitate este cheia.

2. În loc să caute o cale uşoară pentru a-şi atinge ţinta finală (care poate dura mult şi bine până este atinsă), un Săgetător şi-ar putea petrece mai bine timpul făcând altceva, cum ar fi să meargă la teatru sau să scrie pe blog.

3. Săgetătorii nu se învârt în jurul cozii în nici o situaţie. Mintea lor extraordinară funcţionează în permanenţă la capacitate maximă, de la început până la sfârşit.

4. Un nativ al acestei zodii nu are nevoie de aprobarea celor din jur. Este vioi şi amuzant şi reuşeşte, de cele mai multe ori, să organizeze o petrecere cu doar trei persoane. Been there, done that… so many times 😀

5. O femeie Săgetător se bucură de riscuri, atât fizic, cât şi intelectual. Îi plac provocările şi are nevoie de un bărbat adevărat.

6. Bărbatul Săgetător posedă o spiritualitate evervant de exactă.

7. Spre deosebire de toate celelalte zodii, Săgetătorul deţine un grad de spontaneitate care îl face să fie în totalitate unic şi neplictisitor.

8. Săgetătorii sunt gânditori de geniu, indivizi intuitivi şi deseori originali.

9. Dacă sunteţi dependent şi mai lipicios decât tapetul de pe perete din punct de vedere emoţional, atunci nici măcar nu încercaţi să vă întâlniţi cu un Săgetător.

10. Femeia Săgetător are prostul obicei de a avea numai gânduri de mărire. Dacă vrei să faci parte din viaţa ei, ai face bine să-ţi potriveşti planurile astfel încât să nu o dezamăgeşti.

Reclame

Un gând despre ”10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Săgetatori – prima parte

  1. Geanina zice:

    Am observat ca tot femeia sagetor, daca ajunge sa o duca prea bine uita de unde a plecat…si tot femeia sagetator, nu prea stie sa aprecieze 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s