10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Fecioare – partea a II-a


Ştiu că a cam trecut luna Fecioarelor – am trândăvit şi eu, mititica de mine -, dar mai jos aveţi şansa să vă delectaţi cu continuarea postului acesta.

11. Fecioarele tind să rămână în relaţii mai mult decât ar trebui, deoarece nu vor să renunţe sub nici o formă; pentru acestea, sunteţi dovada unei investiţii bune a timpului lor preţios.

12. Fecioara nu prea îţi permite cu adevărat să-i vezi adevărata faţă, deoarece poate fi prea ocupată să cântărească toate opţiunile care rezultă în urma unei situaţii, încercând să acţioneze în modul în care crede că ar trebui, nu cum simte cu adevărat.

13. Nativii acestei zodii sunt incredibil de romantici atunci când se simt în largul lor. Apreciază dragostea şi ştiu cum să curteze pentru a se înscrie pe „calea cea dreaptă” 😀

14. O atitudine rece are tendinţa de a masca latura sălbatică a Fecioarelor, care de multe ori populează o lume fantastică plină de subînţelesuri erotice.

15. Fecioara este tipul de persoană care ţinteşte mereu în sus. Nu pentru a obţine bani sau glorie, ci pentru sentimentul unic de împlinire.

16. Unele Fecioare par lipsite de emoţii şi arborează o atitudine arogantă în prezenţa muritorilor, deoarece cred că implicarea sentimentală este sub demnitatea lor.

17. Fii răbdător şi acceptă atenţia pe care o acordă detaliilor Fecioarele!

18. Încercaţi să vă păstraţi calmul dacă Fecioara dumneavoastră vă critică sau vă analizează fiecare gest. În cele din urmă va realiză că nici măcar ea nu este perfectă. Pentru că nu poate fi decât una, eu 😀

19. Nu subestimaţi obiceiurile din dormitor ale Fecioarei. Perfecţionismul dovedit de aceasta se transpune şi în dormitor şi aţi face bine să apreciaţi!

20. În ciuda faptului că nu se zgârceşte când critică, Fecioara nu suportă să fie la rândul său criticată, cu atât mai mult dacă reproşul vine din partea cuiva la care ţine. Explicaţia e foarte simplă, aceasta nu suportă să nu se ridice la standardele persoanei pe care o alege să-şi petreacă timpul împreună.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s