10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Fecioare – prima parte


Pentru că terminasem cu prezentările introductive despre Vărsători şi Peşti – adicătelea eu şi pisoiu’ – şi pentru că eu cred cu tărie în importanţa zodiilor, mi-am zis să continuu serialul atât de apreciat şi să tratez semnul astrologic al lunii în curs [în mare pentru că zilele astea am avut şi mulţi sărbătoriţi la serviciu şi e doar corect să-i amintesc şi pe ei, aşa, în treacăt]. Cu alte cuvinte, pregătiţi-vă pentru o mini-serie incendiară.

1. Fecioara ar trebui să înceteze să-şi mai trăiască viaţa asemenea unui set de reguli stricte sau va începe să se dea cu capul de toţi pereţii.
2. Feciarele cunosc foarte bine care sunt punctele lor forte şi reuşesc să-şi ducă îndatoririle la bun sfârşit fără a-i călca pe alţii în picioare.
3. Nu va trebui să mai strigaţi vreodată după ajutor dacă aveţi o Fecioară care să patruleze prin cartier şi asta deoarece sunt un fel de supereroi ai zodiacului.
4. Oricât de mişeleşte te-ai purta cu o Fecioară, aceasta îşi va păstra aerul elegant şi te va pune la punct fără prea multă bătaie de cap.
5. O femeie Fecioară poate să-ţi ofere o incredibilă „girlfriend experience” în clipa aceasta şi să te cicălească mai rău decât o soacră în următoarea.
6. Bărbatul Fecioară remarcă şi îşi aminteşte orice detaliu. Aşa că e mai bine să nu te implici în nimic periculos, deoarece ştie totul.
7. E greu de definit modul în care o Fecioară ar putea reacţiona, deoarece, de cele mai multe ori, aceasta îşi neagă sentimentele.
8. Fecioarele nu reacţionează bine la schimbările neprevăzute care pot apărea în rutina lor zilnică.
9. Fecioarele se pot dovedi nişte prieteni atenţi, sensibili şi înţelegători în care vă puteţi încrede cu uşurinţă.
10. O dată ce o Fecioară ce şi-a oferit inima cuiva, va face tot posibilul ca nimic să nu mai intervină în respectiva relaţie.

Reclame

Un gând despre ”10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Fecioare – prima parte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s