Prezervativele în post


Recunosc cu mâna pe inimă, relatarea aceasta este din auzite, dar mi-a fost povestită chiar de către persoana căreia i s-a întâmplat.

S-a trezit omul într-o bună dimineaţă şi a aruncat un ochi în sertarul cu bunătăţi. Nu mică i-a fost mirarea când a observat că mai avea 2-3 şi rezerva era pe sfârşite; a verificat şi calendarul şi a constatat că iubita sosea în vizită şi, nevrând să rămână descoperit, şi-a aruncat repede câteva ţoale pe el şi a dat fuga până la farmacie.

Alegerea s-a dovedit însă neinspirată. Din pleiada de farmacii din cartier, a ales-o tocmai pe cea de la gară, unde din spatele tejghelei rânjea asemenea unei bunicuţe ştirbe o doamnă la vârsta a doua, cu lentilele ochelarilor cât fundurile sticlelor de lapte de pe vremea răposatului şi cu părul permanent, cuib pentru păianjeni. Băiatul a intrat în farmacie, a dat politicos săru’mâna, s-a aşezat la coadă şi a aşteptat să-i vină rândul. A dat ochii roată, a admirat vitrinele şi a ascultat-o pe doamnă oferind sfaturi de administrare a diverselor medicamente. 

Aproape şi-a imaginat-o, ghiduş, cum avea să-l privească atotcunoscătoare peste rama ochelarilor, în timp ce-i explica asemenea unei mame bune cum trebuie să ruleze cauciucul ca să nu răsufle. Când a ajuns deja la tejghea, simţea că se cunosc de ani de zile şi sunt deja prieteni la cataramă. De aceea, pe un ton relaxat de parcă cerea a doua porţie de mâncare, a cerut şi el un pachet de prezervative. Farmacista l-a privit iritată, gata să-i smulgă jugulara.

Nu pot să vă servesc, suntem în post!

Reclame

3 gânduri despre ”Prezervativele în post

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s