10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Peşti – partea a III-a


Fără nici o urmă de îndoială, aceasta este luna Peştilor: Blonda participă la X Factor, pisoiu’ zboară cvasi-definitiv în ţările calde, what goes around, comes around [adicătelea the Teacher is back] şi ar mai fi vreo doi Peşti care sunt afectaţi de căldură. Motiv pentru care le dedic acest articol, continuarea acestuia:

21. Destul de ciudat, sacrificiul de sine este ceea ce îi obligă să meargă mai departe. Contrar acestei părţi a felului lor de a fi, de cele mai multe ori sfârşesc prin a fi folosiţi de persoane mai puţin bine-intenţionate.
22. Peştii ştiu tot, văd tot, dar cu siguranţă nu spun tot. Păstrători ale secretelor Universului, zgârciţii aceştia ţin totul doar pentru ei.
23. Nativi Peşti ştiu să aprecieze calităţile profunde ale celor cu care se înconjoară. Nu se preocupă cu lucruri superficiale şi nici nu sunt interesaţi de ceea ce se vede la suprafaţă.
24. Peştii au nevoie de timp petrecut în singurătate pentru a se putea scutura de toate emoţiile pe care le aruncă în direcţia lor cei din anturajul cărora fac parte şi a-şi găsi centrul de echilibru.
25. În general, Peştii riscă să fie înţeleşi greşit. Încăpăţânati de la început până la sfârşit, aceştia rămân neschimbaţi.
26. Cei cu Luna în Peşti simt ceea ce altora li se ascunde. Compasiunea de care dau dovadă câteodată îi face să pară naivi şi ireali.
27. Când se îndrăgostesc, Peştii de adaptează rapid la noua relaţie.
28. Atunci când viaţa pe care o duc devine prea dificilă, Peştii o pot înlocui cu o viziune imaginativă în interiorul căreia îşi duc întreaga existenţă până când lucrurile se schimbă în cea reală. [oh, stai! asta sunt eu. Înseamnă că am ceva şi din zodia asta… Ar fi şi cazul, la câţi Peşti am întâlnit de-a lungul vieţii mele!]
29. Propriile deziluzii ale Peştilor pot alimenta îndoilelile acestora, permiţând complicaţiilor să apară şi să se manifeste dezastruos.
30. Peştii nu sunt deloc posesivi în relaţiile avute [spre deosebire de freak-controlling Vărsător] şi de cele mai multe ori dau mai mult decât li se cere prietenilor lor [spre deosebire de self-centered&egotistical Vărsător]

😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s