10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Peşti – partea a II-a


Continuarea postului acesta. Nu-i spuneţi pisoiului, dar am descoperit câteva lucruri interesante despre Peşti săptămâna aceasta şi abia aştept să le împărtăşesc cu voi. Deci, să purcedem 🙂

11. Săgetătorul poate fi cel mai indicat partener pentru un nativ Peşti. Cu toate că sunt diametral opuşi, reuşesc să se completeze destul de bine. [ceea ce îmi reaminteşte de faptul că Dana, o Săgetătoare încăpăţânată, mi-a făcut cunoştinţă cu el pisoi 😀 ]

12. Peştii le permit Săgetătorilor orice comportament, dar îi manevrează din umbră cu o mână puternică. [şi poftim explicaţia de ce nu a funcţionat între Dana şi pisoi]

13. Peştii nu prezintă nici o slăbiciune. Din contră, urmăresc totul de la distanţă şi stabilesc cea mai potrivită strategie de atac.

14. Bărbatul Peşti este un iubit senzual şi creativ, adorând sexul jucăuş [oh, the memories 😛 ] şi zburdând nestingherit prin fanteziile partenerei.

15. Peştii sunt nişte indivizi deschişi la minte şi nu-i critică pe ceilalţi pentru greşelile făcute; ei ştiu să-i accepte pe cei din jur pentru ceea ce sunt.

16. De cele mai multe ori, Peştii se lasă descurajaţi în acţiunile întreprinse deoarece consideră că lumea în care trăiesc este un loc rece şi crud.

17. Dacă vrei să-ţi seduci partenerul Peşti, învaţă să apreciezi filmele cu sfârşit tragic sau melodiile triste la sfârşitul cărora să te smiorcăi. Va aprecia sensibilitatea ta şi-ţi va săruta obrajii până îţi va usca lacrimile.

18. Oferă-i partenerului tău Peşti tot sprijinul din lume şi învaţă cum să-l înlănţuieşti fără a-l aduce prea brusc cu picioarele pe pământ. Dezvoltându-vă relaţia în mediul corect, el vă va învăţa cum să observaţi stelele căzătoare sau să identificaţi diferite forme în norii călători.

19. Nu admonesta un Peşte prea aspru pentru că este un visător şi nu persoana care să-ţi satisfacă orice dorinţă. Nu uita, este cunoscut pentru apariţiile sale spirituale, nu materiale.

20. Încercaţi, pe cât posibil, să nu vă răniţi fizic Peştele, nici măcar dintr-o întâmplare, i-aţi putea răni sentimentele la fel de uşor. Poate că nu ţipă sau aruncă cu lucruri când sunt răniţi, dar simt fiecare durere – de orice natură ar fi ea – extrem de acut.

Reclame

Un gând despre ”10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Peşti – partea a II-a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s