Lungul concert al sfertului de veac


Eh, vă place titlul, nu-i aşa? Eram precisă 😀

Aseară am fost la concert, evident în Wave, unde, în ciuda faptului că se anunţase începerea evenimentului la 22: 30, din cauza finalei Cupei Europene [sper să o nimeresc, că pe lângă „Eu şi tehnologia” mai sufăr şi de „Eu şi fotbalul”], puţinele persoane prezente deja se răcoreau la briza terasei. Băieţii de la Mes Quins erau deja la local de la ora 4 a după-amiezii şi, aşa cum ne-au mărturisit mai târziu, plictiseala i-a împins la ceea ce a urmat.

Ca de obicei, s-a băut mult. Nu mult ca data trecută, când am pierdut numărul paharelor, dar suficient cât să fiu veselă. But then again, eu sunt veselă mereu şi fără alcool la bord. Laura, căreia i-am făcut botezul focului aseară, s-a tratat cu nişte Martini Bianco, pe care îl concediez pe motiv că e prea dulce pentru gustul meu, dar nici nu a avut nevoie de mai mult pentru a intra în starea de spirit necesară. Şi în timp ce eu am fost acuzată din nou că sunt prea statică, ea s-a zbenguit în ritmul ei şi după posibilităţi 😀

Dar măcar o dată pe săptămână să nu vorbesc despre mine! Aseară am fost la concertul Mes Quins, o trupă disco-pop-electro-kitsch [nu mă pot hotărî în ce gen muzical să-i încadrez] renăscută ca duo după destrămarea din iarna lui 2010. Deşi spectacolul a început târziu [vă spuneam mai devreme că a fost meci], atmosfera a fost ca întodeauna minunată, Silviu şi Ovidiu încântându-ne auzul timp de aproape 3 ore şi jumătate. Dar staţi liniştiţi, la viaţa mea am rezistat şi mai mult. Muzica lor, în cel mai bun caz, poate fi numită nonconformistă; Ovidiu l-a acompaniat pe Silviu la chitară electrică, în timp ce Silviu l-a acompaniat pe Ovidiu la pistol de lipit, bormaşină, fier de călcat de fier [dintr-acela de care mai foloseşte bunica la ţară] şi piuliţe.

De data aceasta s-a dansat, s-a aplaudat şi nici nu a fost nevoie să se ceară bis, pentru că cei doi Mes Quins-i au fost mai mult decât bucuroşi să ne ţină lipiţi de scenă cu muzica lor. Şi cu toate acestea, nu au lipsit nici momentele amuzante. Au fost uitate versuri, au fost inventate în prima audiţie noi cântece [they gave us inception! :D], ne-au mărturisit întâmplări de pe la castinguri. Dacă veţi avea răbdarea de a arunca o privire prin poze, veţi vedea că Silviu chiar aduce pe alocuri cu Sergiu Nicolaescu. Iar pentru că sunt obsedată de modă, iar cea masculină nu face excepţie, nu am putut să nu observ cât de simpatic a fost tricoul pe care l-a purtat Ovidiu sâmbătă seara. Pozele le găsiţi aici, iar clipurile vor fi postate imediat după ce găsesc card readerul şi le încarc pe youtube.

Iar data viitoare [posibil marţi :P] nu mai aveţi nici o scuză să nu mi vă alăturaţi în Club Wave 84. Promit să port o fustă imposibil de scurtă 😀

miorlăieli ulterioare: gata şi clipurile. Le găsiţi mai jos:

 

Reclame

4 gânduri despre ”Lungul concert al sfertului de veac

  1. Laurelay zice:

    La cateva ore bune de la terminarea concertului, in sinapsele mele inca urla refrenul „Uita-te la miiiiineeee, gagiiiico!!”
    Daca ar fi sa aleg un cuvant prin care sa denumesc toata nebunia de aseara (pardon, de azi-dimineata, tinand cont de faptul c-am ajuns acasa la 4 jumate), acela ar fi „neconventional”. Recunosc, concertul asta a fost o premiera pentru mine – una mai mult decat placuta. Baietii au oferit un show de zile mari, s-au distrat, si si-au incantat publicul cu prisosinta.
    PS: Oana m-a corupt sa incerc shot-urile! Omg, I’m on the dark side now :)) .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s