10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Vărsători – partea a III-a


Sunt atâtea de spus despre fiinţa aceasta atât de complexă care sunt eu, încât nu m-am putut abţine. Şi m-am gândit că ar fi o idee extraordinară dacă aş transforma rubrica aceasta într-un serial săptămânal, în special că de când a sosit vara şi ne-a lovit sărăcia pe toţi. Dacă tot stăm în casă, măcar să citim ceva educaţional:

21. În timpul liber, Vărsătorii preferă să se înconjoare de o mulţime de oameni, preferabil formată din rude şi prieteni. Cu alte cuvinte, chiar dacă nu cunosc toţi „jucătorii”, o vor face în curând.
22. Vărsătorul poate încerca multe lucruri noi, dar va sfârşi fără a deveni un expert într-un anumit domeniu. Faptul acesta poate suprima enormul potenţial existent în acest individ [eu ştiu cel mai bine].
23. Vărsătorul [sau eu, în cazul acesta], nu va permite unei alte persoane să devină dependentă de sine. Afecţiunea acestuia provine din libertate.
24. Un Vărsător nu doreşte nimic mai mult decât a împărtăşi restului lumii ce crede sau simte, dar se teme să nu-şi piardă identitatea sau, mai rău, să devină ceea ce alţii îşi doresc pentru el.
25. Vărsătorul pur şi simplu nu suportă ideea de a fi implicat în sau afectat de dramele celorlalţi [pe care spiritul său visător le consideră ca fiind simple închipuiri], dar asta nu înseamnă că uneori nu flirtează cu ideea de a coborî de pe norişorul său pentru a se răsfăţa cu emoţiile instabile ale celorlalţi. În definitiv, modul în care se scurge viaţa este motorul imaginaţiei sale extrem de bogate.
26. Cei cu Luna în Vărsător nu recunosc graniţele sau limitările de nici un fel; pentru ei, libertatea lor este nesfârşită.
27. Femeia Vărsător nu este uşor de convins să se aşeze la casa ei, în clipa în care crezi că ai îmblânzit-o, te va surprinde schimbându-şi jocul şi fugind cu prima ocazie.
28. Ca şi Vărsător, în mod frecvent devii conştient de adevărata natură a sentimentelor tale abia în ultima clipă.
29. Într-o relaţie, Vărsătorul crede că interesele intelectuale comune sunt la fel de importante ca şi atracţia emoţională.
30. Sunt incredibil de auto-suficientă şi independentă, în calitatea mea de Vărsător. Prin urmare, niciodată nu o să urmez mulţimea.

Şi pentru că azi mă simt incredibil de darnică, mai jos aveţi bonusul. Tot ce e bun şi frumos în cele din urmă trebuie să ajungă la final, iar lecţiile despre cum să cuceriţi un Vărsător au ajuns la sfârşit. Cu ce să continuu săptămâna viitoare? Cred că Peştii ar fi soluţia indicată, ţinând cont de faptul că pisoiu’ este un mândru reprezentant. După cum am promis, mai jos aveţi bonusul:

Vărsătorul este dificil de înţeles pentru că, de cele mai multe ori, este un paradox. Se bucură enorm de compania altor oameni, dar în acelaşi timp preferă să petreacă mult timp în singurătate. Îi place să călătorească, dar în acelaşi timp să se relaxeze în confortul propriei case. Este prietenos, dar în acelaşi timp e detaşat şi rezervat. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s