Show me how you burlesque


Aşa cum spuneam în urmă cu câteva posturi, o dată pe săptămână eu şi Dana mergem la Anda să ne porcăim cu mâncare nesănătoasă care se depune în locuri publice. Iar pentru desfăşurarea ultimii isprăvi am decis să lăsăm deoparte – cel puţin deocamdată, da, Anda? 😀 – filmele de groază şi să ne concentrăm asupra unui chick flick veritabil. Şi ce film s-ar potrivi mai bine unor fete cucuiete precum noi, dacă nu Burlesque? Asemenea lui Southland Tales, şi Burlesque adună o pleiadă de nume mari precum Cher [care arată un pic horror pentru gusturile mele], Stanley Tucci [rolurile de gay îl prind extraordinar de bine], Alan Cumming, Peter Gallagher, Eric Dane, Cam Gigandet [într-un rol mai serios şi care mi l-a reamintit pe cel al lui Volchok din The O.C.], cărora li s-au alăturat Christina Aguilera [şi noile ei operaţii estetice la nas şi pomeţi], Kristen Bell brunetă şi tatuată, excelentă în rolul beţivei geloase Nikki, şi Dianna Agron, noua senzaţie a Hollywoodului, după rolurile din Glee şi I am number 4, care este însă filmată prin geamul unei uşi şi apoi din profil-spate pentru – fiţi atenţi – nu mai mult de trei minute, timp în care camera se plimbă între ea, Christina Aguilera şi Cam Gigandet.

O să vă întrebaţi ce anume mi-a plăcut la filmul acesta; răspunsul este simplu. Am luat o pauză de la lucrurile serioase, chiar şi numai pentru o seară. Acţiunea se concentrează asupra lui Ali, o tânără din Iowa care se satură de stilul de viaţă pe care îl duce şi decide să se mute la Los Angeles pentru a urma o carieră muzicală. Sfârşeşte însă într-un cabaret, întâi lucrând pe postul de chelneriţă, doar pentru a câştiga o audiţie şi a intra în corpul de balet. Şi de aici se schimbă treaba, nu neapărat în bine.

Filmul nu este vreo capodoperă la care să te gândeşti ani de zile; l-ai uitat în secunda doi după terminarea lui, dar merge pentru o seară cu fetele. În plus, fiind un musical, beneficiază de o coloană sonoră superbă şi nici Christina Aguilera nu e cea mai proastă actriţă din lume, iar coregrafiile sunt perfecte pentru cadrul cinematografic. Şi oricât de ciudat ar părea, filmul acesta are dozajul necesar pentru a-l face cât de cât interesant. Ne lovim de drama lui Ali, care şi-a pierdut mama la numai 7 ani, pentru a cădea câteva clipe mai târziu în cel mai amuzant moment al peliculei, ce implică un fund extrem de yum al lui Cam Gigandet şi o anumită cutie de biscuiţi pe care e practic imposibil să nu vrei să-şi pui… mâinile 😀

Deşi regizorul nu e vreun geniu, a reuşit să facă o treabă excelentă pentru filmul potrivit pentru duminică după-amiaza. Şi deşi Burlesque nu o să rămână în memoria colectivă drept al doilea Moulin Rouge, dacă s-ar fi acordat mai mult interes producţiei sunt convinsă că everything would’ve been Burlesque and nothing hurt! Mai jos aveţi videoclipul cântecului care mi-a plăcut cel mai mult [iar coregrafia mi-a amintit foarte mult de cele ale fetelor de la Pussycat Dolls. Mă întreb cum ar fi arătat filmul cu ele în distribuţie 😀 ]:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s