10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Vărsători – partea a II-a


Vă mai aduceţi aminte postul acesta? Postul în care vă iniţiam în micul ghid de utilizare al pisicului, fără de care nu aţi putea înţelege ce se petrece pe blogul persoanelor cu coadă 😀 Şi pentru că am avut o epifanie zilele trecute, am decis să reiau lecţiile:

11. Vărsătorii sunt capabili de a face sex sau de a avea o aventură fără să se lege emoţional de partener. Dar dacă acesta din urmă devine prea romantic sau lipicios [!] atunci când Vărsătorul nu este atât de ataşat de acesta, va găsi o scuză să se îndepărteze cu foc în coadă.
12. Vărsătorii au nevoie de spaţiu şi libertate într-o relaţie aproape la fel de mult ca în orice alt domeniu din viaţa lor. Chiar şi atunci când aceştia decid să se aşeze la „casa lor”, nevoia aceasta nu va dispărea.
13. Vărsătorii se înţeleg de obicei cam cu toată lumea cu care vin în contact, dar se simt deosebit de atraşi de persoanele care îi fac să râdă şi care-i fac să se simtă extraordinar în propria piele. [nu că am mai avea nevoie, desigur :D]
14. Vărsătorii tind să experimenteze sexul mental. În cazul în care aceştia pot crea o conexiune şi discuta despre gândurile lor cu partenerul lor, modul în care se va desfăşura activitatea extracuriculară din pat va fi mult îmbunătăţit.
15. În general, vărsătorul îşi impune nişte standarde foarte ridicate când vine vorba de propria persoană, fiind genul de individ pe care ceilalţi se pot baza. Să-şi încalce cuvântul dat înseamnă să-şi încalce onoarea.
16. Uneori, sunt atât de cufundată în propriile gânduri [că doar sunt o mândră Vărsătoare, ce naiba], încât rup orice legătură cu lumea înconjurătoare. Mama mă acuză constant că nu ştiu ce se petrece în jurul meu -> poftim explicaţia acum!
17. Înainte de a deveni intim cu trupul unui Vărsător trebuie să-i pătrunzi în minte. Te va captiva mental şi te va intriga complet. [când am zis eu că sunt pisicu’ fatal nu m-a crezut nimeni…]
18. Este important să fii într-o dispoziţie confortabilă discutând despre o largă varietate de subiecte. Vărsătorul va avea mereu ceva de adăugat şi te va surprinde şi încânta cu mintea lui eclectică.
19. Nu încerca să atragi un Vărsător în braţele tale dacă mintea lui se află în altă parte. Ar putea refuza cu obstinaţie invitaţia; ba mai rău de atât, nici nu ar băga de seamă dacă este prea concentrat la ceea ce face.
20. Nu îi cere unui Vărsător să se implice de la bun început într-o relaţie serioasă şi nici nu avea pretenţia de a fi centrul universului acestuia. Vărsătorii au nevoie de spaţiu pentru a explora şi de timp pentru a se devota imensităţii lumii înconjurătoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s