Cele 7 dureri


V-aţi întrebat vreodată care sunt cele mai rele dureri, care vă lovesc dintr-o dată şi vă incapacitează dincolo de limita în care nu mai puteţi respira sau ţipa? Pur şi simplu, deschideţi gura ca peştele, privirea fiindu-vă înceţoşată de lacrimile ce ameninţă să alunece pe obraji şi durerea se răspândeşte prin corp asemenea unui ultrasunet. Paralizie temporară! Şi totuşi, de-a lungul anilor le-aţi experimentat pe toate şapte:

1. când îţi loveşti cotul sau genunchiul de colţul mesei sau al scaunului. Dana ştie, ea se loveşte mereu de colţul patului 😀
2. cine s-a ars cu ciorbă, suflă şi-n iaurt. Credeţi că zicala asta a apărut aşa, ca să explice inimi frânte şi epuizarea de care dăm dovadă încă dinainte de a ne implica în vreo nouă relaţie? Da’ de unde! Una dintre cele mai rele dureri din lume este pricinuită de arderea limbii cu cafea, ceai sau tocăniţa extra-gustoasă a mamei 😀
3. au revenit la modă balerinii şi cum pisicu’ este extrem de înalt, e cam dificil să poarte tocuri. Şi atunci, de fiecare dată când coboară în jungla de asfalt [nu-mi rezerv dreptul pentru această expresie] încălţată în balerinii bej, simte toate pietricele şi ghimpii care i se strecoară printre pernuţele moi. Şi sângerează în tăcere.
4. tăieturile în hârtie. Bella Cullen să nu aibă corespondenţi în viaţa reală? Nu ştiu voi, dar eu leşin când văd sânge şi cred că mai rău mă doare de la lovitura încasată în urma leşinului decât de la tăietura respectivă.
5. să-ţi loveşti degetele de la picioare de ceva [în general de piciorul unui scaun]. Aici nu mai pot da vina pe nimeni altcineva, la cât de bleagă sunt nu ar mai trebui să mai am degete la picioare.

6. să-ţi muşti limba sau interiorul obrazului. OMNOMNOMNOMNOM
7. să fii lovită în sân sau în alte părţi sensibile [ultima, în special dacă eşti pisoiu’] 😀 Ai putea guiţa de durere? Eu cred că toţi am experimentat cel puţin o dată în viaţă asta. Dacă nu, nu aţi trăit suficient. Nimic nu este mai înălţător decât să te simţi redus la o durere atât de profundă încât să vezi stele verzi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s