Concert Persona


De la o vreme încoace ne-am cam mutat sediul de distracţie în Wave 84. Dacă vă mai aduceţi aminte, cu câteva posturi în urmă [câteva mai multe] am declarat că mi s-a pus pata pe tobe şi voiam să-mi cumpăr. Probabil că mi-aş fi văzut visul cu ochii foarte curând dacă nu aş fi rămas fără serviciu şi, implicit, fără bani [dar asta e deja altă mâncare de peşte]. Şi cum nu am tobe să-mi terorizez vecinii cu ele, ca să-mi satisfac nevoia de zgomot mă las purtată de Dana şi Anda pe la concertele rock din localul mai sus amintit. Şi bine am făcut că m-am lăsat purtată. Aseară am ascultat o trupă românească, timişoreană [aproape la fel de gustoasă ca berea :D], care a dat dovadă de prezenţă scenică, de versuri inteligente şi de o muzică muzicală.

Mi-a fost practic imposibil să nu bat ritmul o dată cu ei şi doar conştiinţa de sine – că eram mai înaltă cu un cap decât restul clienţilor – m-a împiedicat să sar şi să mă zbengui. Bine, asta şi faptul că aveam din nou prea mult alcool la bord şi agitarea lui nu s-ar fi sfârşit bine pentru mine şi pantofii mei. Am înregistrat trei cântece ale lor, „A ride on the love street”, „Home in the arms of agression” [aparent, Anda – care a luat notiţe ca o ziaristă conştiincioasă – nu-şi mai aminteşte dacă chiar aşa se numea piesa, iar eu am urechile prea sensibile după beţivăneala de aseară pentru a înţelege ceva din versuri, aşa că dacă vă luminaţi voi, daţi-mi şi mie o scatoalcă sub formă de comentariu să pot să modific 😀 (adăugire la adnotare, Anda nu a mai filmat la piesa aceasta, pentru că i-a alunecat degetul pe buton :P)] şi „Miscommunication”, pe care am cerut-o ca bis. Deci sunt doar două. Filmuleţele le găsiţi mai jos.


Ca de obicei, atmosfera in Wave a fost primitoare şi relaxantă. Nu am rămas blocată la toaletă :D, dar Andei i-a stins cineva lumina la un moment dat, fapt care mi-a amintit de întâmplarea asta. Băutura a curs valuri-valuri – poate şi datorită faptului că sunt falită şi beau de ciudă pe banii Danei -, iar efectele se fac acum simţite. Şi sunt dintre cele mai nasoale: ameţeală, greaţă, somnolenţă. Promit solemn că sâmbătă, la concertul The Jet Sons Rockabilly Trio, beau numai apă plată cu lămâie, ca o pitzi veritabilă ce sunt!

Pozele le va posta Anda cât de curând 🙂
edit: Anda a postat pozele. Le găsiţi aici.

Reclame

Un gând despre ”Concert Persona

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s