10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Vărsători


Dap, pisicu’ este Vărsător şi încă unul foarte mândru de moştenirea sa astrologică 😀 Prin urmare, dacă vreţi să înţelegeţi ce fel de lucruri trec prin căpşorul acestei fiinţe minunate care sunt eu, în special ce mă determină să scriu ceea ce scriu, dar mai ales, cum scriu, mai jos este un manual de folosire. Cum să vă insinuaţi pe sub blăniţă, când să vă feriţi de gheruţă, chestii din astea de comando şi supravieţuire 😀

1. Vărsătorul este obligat să înveţe să lucreze într-o echipă deoarece să fie lupul singuratic nu-l prea caracterizează.
2. inteligenţa de care dă dovadă Vărsătorul îi permite să se angajeze în rezolvarea unor sarcini provocatoare care necesită gândire multi-lateral dezvoltată.
3. Vărsătorii sunt fiinţe excepţionale care pot face minuni în orice domeniu dacă li se oferă spaţiul şi libertatea de a-şi pune în valoare abilităţile naturale.
4. Vărsătorul poate socializa bine cu mulţimile, dar nu va dezvolta niciodată o prietenie strânsă cu oamenii care fac parte din acestea.
5. femeia Vărsător se foloseşte de şarmul său natural pentru a obţine ceea ce-şi doreşte. Ea [pisicu’ :P] este de părere că, dacă tot îl are [şarmul, adică], de ce să nu-l folosească în propriul avantaj.
6. bărbatul Vărsător [au şi ei dreptul de a fi scoşi la lumină, din când în când] nu va fi dispus să-şi dezvăluie adevăratele sentimente, indiferent la tentativele cuiva de a-l convinge să îşi deschidă sufletul.
7. ca Vărsător, întotdeauna ai nevoie de puţin timp singur, să pui pauză la ceea ce faci, să reflectezi, pentru că răspunsul va fi întotdeauna cel corect.
8. un Vărsător nu se poate niciodată conecta suficient emoţional, prin urmare cei din jurul său îl vor acuza pe nedrept că nu-i pasă [ne pasă, doar că de lucruri diferite :D]
9. pentru un Vărsător este extrem de uşor de a vedea dincolo de aparenţe [the truth was spoken!]
10. odată ce Vărsătorul şi-a pus ceva în minte, nimeni şi nimic nu-l mai poate face să se răzgândească.

Reclame

4 gânduri despre ”10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Vărsători

  1. Stefania zice:

    cool! 🙂 eu una mi-am dedicat o mare cantitate de timp din viata incercand sa descifrez varsatorii… dupa vreo 3 ani de esecuri si situatii din ce in ce mai ciudate si mai complicate pot spune ca am ajuns sa am cativa varsatori amici (doar ca unul mai casatorit decat altul :)) )

    • pisicu' zice:

      din experienţă îţi spun că bărbatul Vărsător este extrem de diferit de femeia Vărsător. Ştiu ce spun, pentru că am un amic născut în aceeaşi zi cu mine, deci suntem amândoi Vărsători şi suntem diferiţi ca ziua de noapte. În principiu, la cât de agitată sunt eu, de atât de calm şi în banca lui e el 🙂 dar ne înţelegem şi am lucrat foarte bine împreună :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s