Mi s-au resetat sinapsele


Cu siguranţă, ăsta nu poate fi un lucru bun, nu? Nu. Probabil după ce veţi citi acest articol veţi crede ca pisicu’ s-a tâmpit de tot. În fapt, cred că nici nu e vorba despre altceva. În schimb, am mare nevoie de o vacanţă…

M-am trezit în dimineaţa aceasta chitită să plec la drum cu copiliţele mele şi să trag o fugă până la poştă şi până la şomaj. M-am ridicat eu, aşa, în capul oaselor. Prin perdele intra o lumină diafană, păsărele ciripeau la geam, Dana se agita de colo-colo prin cameră. Era mult prea devreme pentru mine, atât de devreme încât i-am zis Danei că nu merg astăzi cu ele până în centru, pentru că este vineri şi este închis la şomaj. Aţi zice că până la 25 de ani aş fi învăţat că degeaba am soră, dacă nu mă ascultă. Ca în fiecare zi, ce i-am spus i-a intrat surorii mele pe-o ureche şi i-a ieşit pe cealaltă. S-a îmbrăcat, şi-a luat haina şi dusă a fost pe uşă.

M-am dezmeticit şi eu şi m-am apucat de muncă. Am scris inclusiv un post pe blog. Mi-am udat floarea din glastră [unica de altfel pe care o am în grijă], am tras jaluzelele, m-am învârtit prin cameră. Am socializat cu oamenii. Am ascultat muzică. Apoi am scris asta, iar Gabi Nistoran, băiat săritor cum e el, mi-a dat RT fără să mă lămurească şi pe mine că, de fapt, sunt cam cu o zi înainte. Aştept şi aştept, continuând cu ce făceam, până se mileşte Anda de mine, mânca-o-ar pisicu’ pe ea de drag.

Morala acestei poveşti este că, de bine, de rău, mi-am dat seama că este joi înainte să consum întreaga zi. Mă şi miram eu de ce pleacă mama mai devreme ca de obicei la serviciu, de ce e linişte în parcare, de ce nu se agită lumea pe twitter cu venirea weekendului. Acum m-am lămurit 😀 Cred că mă duc să mă culc şi să mă trezesc vineri, aşa cum plănuisem.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s