Mărimea chiar contează


Aseară am pus pe Twitter un link care prezenta media generală pe ţări a mărimii penisului. Dar cum am ajuns în posesia ei, vă întrebaţi oare, tocmai eu, care nu am nici un interes în domeniu? Totul a început în urmă cu câteva zile când, stând de vorbă cu un prieten belgian, am început să ne duelăm în mărimea membrului conaţionalilor noştri.

De la ce a pornit totul? Mi s-a lăudat că a cunoscut o franţuzoaică şi, ştiind că am locuit o perioadă la Paris, m-a întrebat dacă am cunoştinţă despre preferinţele acestora în pat. Eu, fiind evident un pisic de sex feminin, i-am explicat că nu pot ştii ce îşi doresc franţuzoaicele, dar că pot să-i povestesc câteva întâmplări cu francezi şi cu sculamentul lor mic. [E cazul să explic că nu am luat parte direct la scrierea poveştilor în cauză, eu fiind, la fel ca în cazul situaţiei din Sindromul Irinel, un simplu spectator.] El s-a atacat, zicând că francezii şi belgienii sunt înrudiţi şi că nu este posibil ca francezii, iar belgienii prin analogie, să o aibă mică, şi că nu ştiu eu ce vorbesc pentru că, evident, nu am testat. Fiind evident că nu am testat membre de alte naţionalităţi, repede m-am dat patriotă şi am susţinut sus şi tare [jocul de cuvinte a fost intenţionat :P] că tot românaşii noştri sunt mai… binecuvântaţi de natură 😀

Ne-am despărţit, eu satisfăcută de faptul că am avut ultimul cuvânt, el nemulţumit de părerea mea proastă despre el şi-ai lui. Şi mi se pare normal ca vinerea seara, tu, bărbat, care ai o părere bună despre tine şi „dotajul” tău şi, pe deasupra, ai o prietenă franţuzoaică căreia vrei să-i prezinţi instrumentul din dotare, nu-ţi petreci seara încercând să-mi demonstrezi că ai dreptate. Dar, în fapt, asta s-a întâmplat. A făcut tot posibilul să-mi demonstreze contrariul cuvintelor mele. Eu îi dau un 10 pentru iniţiativă. Dar dacă nu aţi avut ocazia să analizaţi problema în amănunt, mai uitaţi-vă o dată: click!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s