Obsesia săptămânii: Red Light


Bun, fac ce fac şi nu mai reuşeşc să scriu pe blog atunci când îmi propun. De exemplu, astă-seară. Am avut o duminică întreagă la dispoziţie să mă epilez şi să pun un amărât de cântecel la sfârşit de săptămână. Credeţi că am făcut oricare dintre astea două? Nu. Nici măcar nu am văzut vreun film să zic că am petrecut ultima zi din săptămână [săptămâna de dinaintea sfertului meu de secol, ca s-o spun pe-a dreaptă] aşa cum îmi place. În schimb am scris şi mi-am făcut draci. Draci pentru că lumea presupune că dacă eu ştiu anumite secrete, automat sunt şi tentată să le dezvălui. Staţi liniştiţi, dragilor, viaţa mea e de o mie de ori mai interesantă decât cine duce o viaţă dublă, cine trăieşte cu cine, cine înşeală, cine iubeşte. Eu învăţ în fiecare zi lucruri noi.

Cum ar fi că majoritatea fetelor din distribuţia serialului The Vampire Diaries sunt şi cântăreţe. Mai jos, un cântecel care mi-a plăcut acum ceva vreme foarte mult, dar care nu a reuşit să devină obsesie muzicală decât săptămâna aceasta:

miorlăieli ulterioare: nu voiam să pun un link de pe youtube, ci unul de pe trilulilu, dar, ca întotdeauna, ce e făcut de români e practic o porcărie. Mulţumesc, Trilulilu, pentru că mi-ai distrus duminica seara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s