Mi se mai spune „Piaza rea”


Probabil vă întrebaţi de la ce a pornit porecla buclucaşă. Păi să vă explic…

Am un prieten, pe numele lui Xx (adică X mare şi x mic), care conduce un Olcit, dintr-acela din care curg cartoanele de la portiere. Din când în când, dragul meu Xx mai şparleşte cheile lu’ tac’su şi dă câte o tură cu Fordul prin cartier. Dacă are noroc, o scoate chiar pe strasse. Iar când o face, mai mult de show-off, că nu e băiatul rău intenţionat, mă sună să mai împărtăşim o bârfă, o aroganţă, o bere (berea e unilaterală, eu stau cu cracul în sus în vârful patului şi sorb din bere, el ia curbele prin oraş).

De cele mai multe ori, însă, la mijlocul conversaţiei îmi spune: „Pisicule, te sun eu mai încolo, făcui accident” sau „nu-mi mai merge ambreiajul” sau „cred că făcui o pană” sau „aoleu, îmi curge sânge din nas”. Hai, primele două – trei dăţi a fost amuzant, dar scenele au început să se înmulţească şi, cu toată mărinimia de care pot da dovadă rareori, cam cât credeţi că pot costa reparaţiile la un Ford? Mă vedeţi pe mine capabilă să le achit? Eu nu sunt în stare să-mi schimb bateria la laptop!

Acum se plânge lumea pe Facebook că e băut într-una dintre pozele mele, dar nimeni nu vrea să ma creadă când spun că avea ochii roşii pentru că îl trăsese curentul! Atrag toate problemele asupra lui… Bietul Xx, sunt o piază rea…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s