Hai s-o numim Gigica!


Gigica e o tanti, care cred că a fost colegă de facultate cu părinţii mei. Gigica e enervantă, genul de persoană care, dacă te prinde la telefon, îţi povesteşte de toţi morţii şi vii, chit că tu nu-i cunoşti. Revenind, că ne-am abătut mult de la cărare, Gigica suna de câteva zile acasă, tot dorind să vorbească cu mama. Mama e şi ea genul de persoană care dacă are ceva de spus, ţine numai pentru ea.

Aşa că nu e vina mea că azi, când sună a treia oară într-o singură zi, o scosei pe mama la înaintare, împingându-i receptorul la ureche. Cu toate că pisica-mamă s-a cam ofticat, ce-a rezultat din discuţia telefonică a celor două o să rămână pentru multă vreme întru pomenire.

Dar să vă împărtăşesc păsul Gigicăi. Gigica are un băiat. Cam la 30 de ani, divorţat, iar fosta soţie, fir-ar ea de matracucă, i-a frânt inima şi i-a luat şi banii, lăsându-l pe băiet cu buza umflată. Acum, el se uită după una dintr-asta mai necoaptă, pe la 25-26 de ani, cu care să se însoare iar. Dar naiba’ ştie, pare-se că fug muierile de el ca dracu’ de aghiazmă, aşa că băiatul a apelat la autoritatea supremă în materie de femei, muma lui, Gigica.

Ce credeţi c-a făcut Gigica? Şi-a întins antenele printre fostele colege de facultate, ca să afle care are o fată mare, gata de măritat. Şi ce credeţi? A sunat-o pe mama! (Are mama două fete, două fete cucuiete… hopa di-ri-dai). Nu vă pot reproduce convorbirea dintr-un motiv foarte egoist, de fiecare dată când îmi amintesc mă pufneşte un râs cu sughiţuri, îmi dau lacrimile şi mă gâdilă stomacul şi sincer, vreau să dorm bine la noapte. Dar pentru 10 minute or so, am trăit cu satisfacţia (şi sub ameninţările cu pumnul strâns în direcţia mea al mamei) că sunt peţită! Bine totuşi că nu m-am pomenit cu ei la uşă! (Nu că ar fi prima dată :D)

Reclame

2 gânduri despre ”Hai s-o numim Gigica!

    • pisicu' zice:

      O sa urmeze o povestioara si despre asta, dar intai sa termin cu Gigica. Am primit scrisori de la fani care vor sa afle substraturile acestei povesti de succes :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s