Despre reţelele de socializare…


… s-a tot scris şi parcă cu fiecare post care apare suntem din ce în ce mai sătui de ele. Eu, una, sunt suprasaturată de tot ce înseamnă Facebook şi Twitter, pe care îmi petrec aproape întreaga existenţă, aşa că ce rost mai are să le pomenim şi pe celelalte? Ei bine, ieri am dat un test. Nu vă spun încă despre ce era vorba, doar că unul dintre subiecte îmi punea la încercare abilităţile de comunicare prin intermediul reţelelor sociale.

Dacă aş fi avut mai mult timp la dispoziţie, probabil aş fi realizat o întreagă listă de evenimente (în definitiv, la asta mă pricep cel mai bine 🙂 ), dar aşa, stresată de firul întâmplărilor m-am rezumat la cinci. Nu vă zic la care, încă mai ţin secret. Dar, curiozitatea m-a împins de la spate şi am căutat o listă a tuturor „social media networking” şi până şi pe mine m-a apucat durerea de cap.

Încă sub imperiul celor descoperite ieri, aseară am primit un mail-notificare de la un site de socializare pe care mă înscrisesem pe la 16 ani. Nu mai puţin de 200 de persoane pe care nu le întâlnisem în viaţa mea îmi dăduseră „add” pe motiv că sunt drăguţă. Probabil, dacă am trăi într-o lume utopică, unde prieteniile se leagă atât de uşor, pornind de la un motiv atât de neînsemnat, aş fi continuat să ignor existenţa respectivului site şi a cererilor de prietenie care veneau de acolo, dar numai de aseară până acum câteva minute am primit nu mai puţin de 200 de notificări. Chiar aşa să fie, până acum profilul meu să fi fost îngropat pe undeva şi, dintr-o dată, să erupă la suprafaţă cu o forţă incredibil de bătătoare la ochi?

Şi deşi merg pe principiul că atâta timp cât nu te supără nu-l ştergi/îndepărtezi/arunci la coş (vedeţi cazul contului de HI5, care continuă să existe, fără a dăuna „coolness-ului” meu), azi a fost nevoie să punct relaţiei lungi de 8 ani (dintre care 7 cred că am suferit de amnezie) cu Netlog. Aştept cu înfrigurarea copilei înamorate să văd care-i următoarea reţea de socializare care mă va agasa şi căreia îi voi da disable.

Reclame

Un gând despre ”Despre reţelele de socializare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s