Experimentează lumea: partea a 19-a


Încet încet, descopăr că am dezvoltat un serial al blogului, cu episoade răzleţe despre ce au făcut prieteni de-ai mei prin lumea asta largă sau ce-am mai miorlăit noi, pisicile, în viaţa cotidiană.

Ieri după amiază, când m-am întors de la muncă arătam un pic dărâmată. Pentru că ceea ce mă doboară nu e munca grea, ci războiul psihologic pe care îl ducem între noi, ca să ne stabilim supremaţia în grup.

(În dezordinea de idei care nu are legătură cu ceea ce scriu, ieri am primit de la nişte parteneri ai noştri, Axa Banking, o cutie întreagă de balsame (sau corect e balsamuri?) de buze să le împărţim la membrii noştri inexistenţi. Xavier a decis, în lipsa lui Manuel care dezertase pentru o chestiune cu şcoala, să le folosim pentru atragerea de EPi. Genial, nu? 😀 Miroase şi are un gust superb, yam-yam!)

Când am ajuns acasă, Cassandra, fostul viitor model, m-a invitat la un vernisaj. La care am participat îmbrăcată în hainele pe care le purtasem o zi întreagă: pantalonii portocali pe care i-am cumpărat anul trecut de la Terranova împreună cu Alex :D, bluza verde crud primită de la pisica-mamă la aniversarea a 23 de ierni viforoase şi… tenişii mei de 25 de lei, care pe aici prin Belgia fac furori, pentru că toată lumea crede că sunt converşi şi-şi caută şi ei un model fistichiu ca al meu, la care eu le spun că sunt personalizaţi pentru mine, căci sunt o divă 🙂

Are rost să vă spun că vernisajul a avut loc într-un hotel de 4 stele, iar toată lumea care era pe acolo era decupată din revistele de modă? Cassandra s-a întâlnit cu foarte multă lume cunoscută (de ea, evident): fotografi, modele, impresari, designeri şi mi-a făcut cunoştinţă cam cu toată lumea. Nişte ciudaţi, în mare parte, oameni îmbrăcaţi la patru ace, pantofi lustruiţi oglindă şi dreaduri. Brusc, curcubeul meu nu mai părea atât de scos din context. Ba, chiar spre sfârşitul serii, un nene cu un ochi zbanghiu a venit la noi şi m-a felicitat pentru curajul de a face o declaraţie de culoare într-o seară încărcată de monoculori, fotografiile care alcătuiau vernisajul fiind alb-negru, iar invitaţii îmbrăcaţi în culori de pământ: maro, mov, negru, gri, albastru închis.

Apoi s-a pus ploaia, iar noi ne-am dus cătinel acasă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s