Valentine’s pancakes


De Valentine’s Day am fost singură. Şi nu numai că mi-am petrecut ore întregi zăcând pe saltea, privind în gol la monitor şi trăind doar cu apă, dar m-am simţit şi mizerabil pentru că nu am văzut. Pentru cineva care se bazează pe informaţiile pe care le adună din mediul înconjurător pentru a supravieţui şi adapta, am un foarte prost simţ al observaţiei. Avea sentimente pentru mine, acum nu mai are.

Citeam dăunezi antetul blogului lui Mantzy, pe care şi l-a autointitulat „Probably the meanest blog in the world”, după modelul Carlsberg. Rămânând în această zonă, probabil eu sunt „the meanest girl in the world”. Şi cu toate că sunt irascibilă, plină de toane, mergând pe principiul „my way or the highway”, un vulcan de răutăţi care nu ştii când o să erupă, tot vreau să mă placă lumea. Pentru că în aceeaşi măsură, pot fi cea mai drăgălaşă fiinţă de pe planetă.

De V-day mi-am petrecut seara în bucătărie, făcând clătite uriaşe, în compania Cassandrei (colegă de apartament) şi a Angelicăi (Angelique), prietena ei care nu ştia boabă engleză. Şi pentru că, aşa cum spuneam mai sus, mă simţeam mizerabil, am mâncat tone de clătite cu ciocolată, ca o revoltă împotriva faptului că sunt grasă (Nu sunt grasă, am o burtică proeminentă, aşa cum voi băieţi o aveţi de la bere :D), acompaniată de un pahar de vin, care culmea, în loc să se golească mai abitir se umplea, încercând să-i explic Angelicăi în franceză, dar cu pauze lungi în engleză, făcând analize pe text cu Cassandra, că nu studiez aici, ci lucrez, şi că nu vorbesc franceza din principiu, pentru că am un ghimpe împotriva ei. A fost chiar amuzant până când aproape am căzut de pe scaunul de bar clătinându-mă de la râs.
Fetele mi-au dat o inimioară, pe care au mâzgâlit-o în prealabil cu markerul negru, ca o transpunere a cum m-am simţit aseară: from a big, red, beating heart, mine transformed in something pitched black, tremendously trembling.

Miercuri pregătesc găluşte cu prune la cină. Vrei să vii?

Reclame

2 gânduri despre ”Valentine’s pancakes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s