O serie de întâmplări nefericite


Acum aproape o săptămână m-am întors în Belgia. De atunci existenţa mea a fost un lung şir de nefericiri. Pentru că sunt obosită, ameţită şi fără cheful meu debordant de a vă spune poveşti, o s-o păstrez în limitele relatării:

1. Un amic îmi spusese că face tot posibilul să mă ia de la aeroportul din Charleroi. Nu a mai venit. Apoi mi-a spus că mă aşteaptă la Gare du Midi, să mă ajute cu geamantanele. Când am intrat in Bruxelles mi-a trimis mesaj că nu mai ajunge. Prin urmare, am cărat 25 kg pe piatră cubică vreo 3 străzi, de la staţia de tramvai până acasă, apoi le-am urcat 3 etaje pe scări. Cavalerismul a murit definitiv!

2. Cât am fost plecată, colegii mei au convins un tip să plece in Exchange. El şi-a făcut matching offline şi şi-a găsit şi internship. Prin urmare, a primit şi i s-a cerut acceptance note. Numai că nici unul dintre colegii mei (dintre care un fost lcp si un actual lcp) nu ştiau ce-i ăla. Iar bietul om a scris mailuri la vreo 3 persoane si de fiecare dată i s-a răspuns că eu mă ocup de programul exchange, dar el nu lua atitudine. Până când mi-am dat eu seama că dacă vrei să cucereşti un bărbat, trebuie să fii înfiptă, aşa că am pus mâna pe telefon ieri şi azi cine alerga după mine pe holurile universităţii?

3. Am cerut o mărire de salariu. Nu mi s-a acordat pe motiv că nu mai sunt bani. Plus că cică am fi la un pas de a fi închişi. Am tăcut şi-am înghiţit găluşca. Dar când am ajuns acasă m-am interesat de starea adevărată a lc-ului şi ştiu sigur că la începutul anului le-a intrat în cont o căruţă de bani.

4. Un amic foarte bun, neimplicat de altfel în AIESEC, mi-a trântit zilele astea că la vârsta mea ar trebui să mă apuc de lucruri mai serioase şi să las joaca. Joaca fiind, bineînţeles, chiar locul meu de muncă.

Luate separat, toate întâmplările astea nu par atât de grave, dar toate au un numitor comun, şi anume bărbatul. Şi când experimentezi într-o perioadă scurtă de timp atâtea nefericiri, nu e mai simplu să zici că toţi bărbaţii este porci?

Reclame

4 gânduri despre ”O serie de întâmplări nefericite

 1. pisicu' zice:

  Parca lasasei alt comentariu azi noapte :)) Sau eram eu prea adormita?

  In alta dezordine de idei, tu, ca barbat, nu te incadrezi in categoria de mai sus. Doar esti pisoi, ce naiba?

 2. licuriciu zice:

  Prima si ultima situatie sunt cele mai aiurea – odata ca nu te poti baza pe o persoana, si a doua oara pentru ca nu te intelege si nu te accepta asa cum esti per total (locul de munca inclus ca parte din cine esti). La a doua ai de a face cu habarnisti, iar la a treia cu zgarciti. Stai linistita, cu timpul vei mai intalni si alte categorii de barbati. Sa speram ca unii cu mai multe calitati decat defecte!
  Bafta in toate!

 3. eu zice:

  Cavalerismul a murit si femeile l-au ucis cu sange rece.

  Exista atati de multi barbati porci pentru ca femeile aleg porci (chiar daca din gura zic ca vor barbati de treaba). Asa ca din moment ce exista cerere de porci va exista si oferta de porci. Si apoi tot femeile se plang „de ce barbatii ‘este’ porci?”. Raspunsul naturale este: „Porc ai ales, porc ai” 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s