Cel mai bine investiţi 10 lei din viaţa mea


Pisici din toată lumea, aproape s-a dezlănţuit Apocalipsa. De ce zic „aproape”? Pentru că îmi imaginez că Apocalipsa ar veni cu mingi de foc căzând din Ceruri, nu cu temperaturi de -18 grade pe timp de zi, dar, mai ales, cu soare!!

Şi cum astăzi trebuia să-mi mişc coada până la Universitate să torc pe lângă profesori să-mi noteze proiectele pe care nu le-am adus când trebuia, pentru că pe lângă faptul că sunt un pisic leneş mai sunt şi-o lepră infinit de mare, şi pe deasupra mai şi întârziam, am sunat la taxi.

Cum să vă explic eu… Locuiesc într-o zonă situată între două staţii de taxi, dar pentru că am stabilit că sunt o leneşă, nu puteam să mă deplasez pe cele patru lăbuţe până în staţie, am chemat maşina la mine, pe principiul, dacă Mohamed are o jenă, vine muntele la el 😀 Deci aveam o jenă, chem taxiul, mă înfofolesc cu nouă cojoace şi fes croşetat de pisica-mamă în casă, şi cobor. Aştept, şi aştept, şi aştept. Taxiul nicăieri. Îmi bătea soarele în ochi şi-mi curgeau lacrimile pe obraji. Imaginaţi-vă pisicul plângând la -17 grade Celsius, cum îmi îngheţa automat faţa. Aşa că am luat-o cătinel la vale, mai şi aluneca de la polei şi am sărit în primul taxi din staţie. Care, stupoare, trebuia să fie cel care trebuia să mă ia pe mine din faţa blocului, l-am recunoscut după indicativ, dar omul nici nu se mişcase de acolo. Mestecând o juma’ de portocală mustindă, îmi face:
El, mestecând portocala mustindă: Nu pot să vă iau, am o comandă.
Eu, şocată şi enervată şi în întârziere: Ce comandă, dom’le?!
El, privindu-mă în oglinda retrovizoare: O duduie de la două blocuri mai sus.
Eu, înjurându-l în gând că mă făcea duduie: Pă’ acum trebuie să vă duceţi? O fi plecat…
El, rânjind afectat pe sub mustăţi: Ba şede ea acolo, că-i e lene să vie până la staţie…

M-am dat jos şi m-am suit în alt taxi. Nenea nici nu mânca, nici nu pleca la vreo comandă şi a făcut el ce-a făcut şi m-a dus la Universitate la timp. I-am lăsat şi bacşis, 2 bani, mai mult nu merită, mama lor de fuduli. Mi-am aranjat treaba cu profesorii şi cum îmi uitasem din grabă mp3 playerul acasă, la care s-a adăugat şi frigul năpraznic care-mi anesteziase maxilarul (acum era bine să mă operez la măsea, nu în vară), mi-am zis că nu are nici un rost s-o iau spre bârlog la pas, aşa că am sărit iar într-un taxi.

Per total, tevatura asta m-a costat 10 lei si 30 de minute din viaţă. Jur că nu am fost în viaţa mea mai eficientă. Au fost cel mai bine investiţi 10 lei 🙂

Reclame

Un gând despre ”Cel mai bine investiţi 10 lei din viaţa mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s