Divorţ\pauză\parteneriat economic


In ultima vreme până de recent am fost exclus din categoriile inşirate in titlu, primul era evident că nu aş avea legatura (ok -poate am provocat unul) totuşi de următoarele m-am ferit ca de ciumă. De ce? Iaraşi, evident . . . Cui i-ar place? Chiar zilele trecute am asistat în mijlocul unei discutii de bucătărie intre 7 oameni semi treji, la o mică incăierare incognito intre doi oameni căsătoriti in pauză care trăiesc împreună sub un parteneriat economic (colegi de camera). Sună fucked up? Nu ai văzut expresia tipului când am facut referire la sânii ei. . . Că pe langă nume ar fi singura asemănare cu Monica Columbeanu – nu că mi-ar place sânii ei sau in general nu, nu- Doamne fereşte.

Sora ei mai mică şi-a facut acte doar ca să facă un imprumut, am rămas mască (ehhh am mai auzit şi alte motive mai stupide gen „dragoste”), dar in ziua de azi nimic nu mă mai surprinde. Până la urmp toţi sunt după bani sau motivul desparţirii e „banii”, divorţeaza pentru că le este greu impreună economic vorbind.

E pă trend ce naiba, ce să mai ţii familia unită, fuck it. Femei emancipate, ce familie, vreau sa fiu ca aia din Săx end dă sity. Fete de casa, netrecute printr-o criză de identitate, grăbite sa fugă de acasă, de părinti sau de idiotul care le e alaturi. Lumea e mare si plină de astfel de femei, nu te mai uimeşte când dai peste nefugărite (nefutute) care au impresia că stiu multe, gen cum sunt barbaţii si care işi imagineaza viaţa alaturi de un barbat sensibil caruia ii plac pisicile. Probabil exista, personal imi plac pisicile, cât timp strângi tu căcatul dupa ele.

Ah şi sa nu mai vorbesc de cheltuitul banilor, alt căcat şi acolo. „Ştii banii mei sunt munciţi de mine, şi fac ce vreau cu ei.” Dar imediat ii vezi rotiţele in cap : „Da’ nu ştiu de ce dai tu banii pe câcatul ala „. La inceput ştii cum e persoana de lângă tine şi o accepti.
Imediat după incepe sarada. . . . Orice femeie matură stie ca noi NU le alegem ca să facem pe agricultorul\psihiatrul cu ele. Recunosc, insinuăm că ne plac anumite lucruri (la tine), era şi vorba aia „mi-ai place chiar dacă ai intra goală in camera ţinând un six-pack in mână” . . . Puii mei, ori trebuie să ai nervi de oţel si să iţi ceri scuze de fiecare dată când plânge ca i-ai spus că i-ar sta mai bine in altceva ori ai un portofel care conţine destule carţi de credit pentru a ii satisface dorinţa de a găsi rochia si pantofii perfecţi. Asta ar inchide gura oricărei femei – cu condiţia să nu fii un total douche-bag\asshole înainte sau după ce i-ai dat cartea de credit, simţul de vinovătie că iţi ia banii este foarte important. Trebuie să o faci sa se simta indreptaţita, că tu i-ai daruit\erai vinovat şi de asta ii primeşte.

Tind să cred ca feministele\feminiştii (există si se numesc gay) deja au ridicat o sprânceana. Hai sincer . . . Eu stiu că undeva acolo înăuntrul sufletului tău, in spatele sentimentului de fericire\imbărbatare ( hahahaha ) provocat de bravada personalităţii gen ” vreau să fiu o femeie puternică, care castiga mult şi se intretine singură . . . ” există un mic sentiment care iţi spune ” aş vrea sa existe un taticuţ numai al meu, pe langă cel care m-a susţinut toata viaţa, care să mă duca la Londra, Paris si New York iar de sărbători să mă trimită in Aspen cu amantul – pe care il voi schimba de cate ori voi dori eu până imi vor scârţâi porţile de la intrare”.

S-au dus vremurile „bune” . Am ajuns in era in care femeia recurge la ultimul idiot care îi iese in cale şi care are un salariu. Asta daca nu a fraierit si divorţat de alt idiot, astfel având destui bani să frece menta o perioada.

Revening la rahatul meu pe care îl văd zi de zi observănd relaţiile altora, suferinţa idiotului care traieşte intr-un parteneriat economic, ultima intrebare ar fi ” Pentru ce? ”
Toţi suntem nişte idioţi care au uitat motivul unei relaţii, şi în timpul ei ne spunem ” că merge „, oricare ar fi tipul de relaţie ales de noi. Toţi vrem ceva mai bun, ce are vecinul, ce nu am avut niciodata dand cu piciorul la ce avem deja. Partea bună pentru anumite femei este că atunci cand dau cu piciorul anumiti proşti se intorc. Partea rea pentru acele femei la care nu se intoarce prostul anterior, este că imediat dupa colţ este un alt barbat dispus să işi bată joc de ele. Nu mă crezi? Mai ştii vorba „Toţi barbaţii buni sunt luaţi?” Dar nu ştiu de ce mă prefac ca femeile pot distinge diferenţa. . .

Reclame
Postat în: Fără categorie

Un gând despre ”Divorţ\pauză\parteneriat economic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s