Karaoke demeţial


Ultima dată când am fost la karaoke a fost undeva prin vară. În rest am călătorit prin ţară sau am făcut economie, căci se ştie, o noapte în oraş se soldează cu victime în rândul portofelelor. Dar de când s-a pus vremea asta puturoasă, parcă nu-mi mai vine să zac în casă, aşa că am luat iniţiativa de a găsi o distracţie pentru mine şi amicii mei în deosebit de ofertanta zi de vineri.

Zis şi făcut. Am luat la purecat toate canalele de informaţii de care dispuneam: barmani, chelneriţe, patroni de cluburi, reviste, site-uri. Şi mi-a făcut cu ochiul anunţul că One pub organizează karaoke şi vinerea, începând de săptămâna asta. Mă apuc şi-mi sun prietenii, creez eveniment special pe Facebook, ne plimbăm prin ploaie şi când ajungem acolo, toate mesele ocupate, inclusiv cele de la terasă, deşi ploua, după cum spuneam.

Ce dracu’, găsim o masă undeva prin spate, pe lângă separeu, şi aşteptăm începutul programului artistic. Era un pic trecut de 11 noaptea. La 12 mai eram decât noi şi chelnerii. Stăteam ca triştii privindu-ne berile din faţă şi ne întrebam ce naiba să facem de aici încolo. Aşa că ne-am dus frumuşel acasă cu o durere de cap de la Tuborg Strong, pe care am dat-o gata cu nişte ciocolată pe la 3 noaptea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s