Micile plăceri feminine


Titlul l-am împrumutat din ce spunea Dana aici. Noi, femeile, suntem tare păcătoase, dar sigur ne place! Pentru că de când s-a inventat Googleus, nu mai lăsăm laptopul din braţe şi nu ne mai dăm jos din vârful patului până nu am găsit exact rochia albastră pe care o căutam de două săptămâni să se asorteze cu sandalele stiletto. Şi când o facem, ne târşâim picioarele până la geantă, nu pentru a ieşi în oraş, ci pentru a scoate cardul din portofel, pentru achiziţionarea frumoasei rochii.

Lumea s-a întors cu susul în jos, suntem mai leneşi, nu ne mai plimbăm prin parc, nu mai facem sport decât de fiţă, mâncarea ne-o cumpărăm pe o lună înainte din supermarket, iar hainele ni le procurăm de pe net. De ce să mă ridic eu dimineaţa din pat să alerg până în Muzeu (a se citi Mercur), când pot să găsesc aceleaşi haine, online, mult mai ieftin? În urma unei discuţii avute cu Gabi aseară, mi-am dat seama că-mi place să cumpăr online. Majoritatea acestor site-uri îţi schimbă marfa dacă, printr-o întâmplare, nu ţi se potriveşte, spre deosebire de nenumărate buticuri (nu le pot numi altfel) care afişează încă de la intrarea în magazin anunţul: „Marfa vândută nu se primeşte înapoi.” Bun, şi dacă eu am cumpărat o bluză pentru a o face cadou şi respectivei persoane nu-i venea bine, ce mă fac? Sau, ce fac cu bluza? O transform în cârpă de şters praful?

Mie îmi place să cumpăr online. Am început cu cărţile, am continuat cu hainele. Probabil de-aia, când mă uit în şifonier mă gândesc cu groază că nu ştiu unde să le mai îndes pe următoarele. Plus că magazinele online funcţionează foarte bine şi ca reviste de modă. De ce să moară un copac să cumpăr eu Cosmopolitan, Joy şi Bolero? Pentru asta există Zara, Mango şi Pull and Bear . Dacă îmi place ceva, pot să-mi cumpăr haine de aici şi încălţăminte de aici. Dacă totuşi nu vreau să aştept 10 000 de ani să primesc coletul, mă consolez cu MiniPrix şi ShiQ

Reclame

2 gânduri despre ”Micile plăceri feminine

  1. Lorena zice:

    Eu nu am fost prinsa inca in acest trend, desi frecventez destul de des site-urile magazinelor populare, precum Zara, Stradivarius, Bershka, Pull and Bear, Mango sau New Yorker. Cred ca ma impresioneaza mai degraba modul in care acestea sunt concepute, fiind foarte usoara navigarea prin meniul lor. O sa plasez si eu o comanda la un moment dat, poate ma prinde si pe mine moda asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s