Tuturor ne place rozul


În ultima vreme am călătorit des prin ţară, cu trenul în special, şi, ca să nu mă plictisesc câteva ore, mi-am cumpărat câteva reviste pentru alintate, să vă ce se mai poartă, cum evoluează tendinţele, să mă menţin pă trend. Şi am văzut că se poartă rozul. Mult roz, infinit de mult, dar nu pal, ci dintr’ăla puternic, de la soare te poţi uita, dar la roz ba.

Pentru a convinge cititoarele că e fain să ai în garderobă mai mult de un tricou – două din înţepătoarea la ochi culoare, redactorii de modă au venit cu următoarele propuneri:

1. Piţipoanca roz tehnologizata, varianta a. Dânsa merge pe stradă ascultând muzică la căşti. Deja iPodul roz nu mai e la modă, toată lumea are unul, se poartă Sony Walkman sony walkman.

2. Piţipoanca roz tehnologizata, varianta b. Tot redactorii de modă susţin că e mai amuzant să nu mai stai cu nasul băgat ore în şir în monitorul unui desktop, ci să-ţi cumperi notebook (încă nu am auzit să apară pe piaţă laptopuri/notebookuri/palmtopuri cu carcasa roz, exceptând deja mărcile consacrate, Dell şi Vaio de la Sony) şi să te duci să lucrezi în natură, înconjurată de muzică inspiraţională, care răzbate din boxele roz. Vrând să arate că nu face discriminări în funcţie de sex, Sony o comite din nou sony speakers pink.

3. Soferiţa focoasă. Face parte din categoria „femeia şi tehnologia” şi de cele mai multe ori rămâne în pană la colţul străzii sau îi moare bateria la ieşirea din garaj. Pentru asta are nevoie de micul kit de supravieţuire al maşinii. evident, tot roz. 1_4_0_24_trusa_roz_pentru_masina.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s