Horror terror


De vreo două zile, aşa, trăiesc numai evenimente la limita imposibilului. De factură horror. Din acelea de îţi e atât de frică să scoţi capul de sub cearceaf, ce să mai zic însă dacă eşti afară din cearceaf şi nu ai cu ce să te acoperi.

Prima şi cea mai ciudăţică s-a petrecut aseară. De fapt, era noapte în toată regula.
Situaţia 1: Mă întorceam acasă pe la 12 noaptea dintr-un loc, în şlapi şi cu geanta cu laptopul pe umăr şi ca să ajung acasă trebuia să merg pe o alee străjuită pe laterale de un gard viu.
De ce nu ar fi trebuit să mă sperii?: Pentru că am mai trecut prin locul respectiv de sute de ori.
De ce m-am speriat: Pentru că gardul viu a crescut până a ajuns să se unească deasupra aleii ca o boltă, crengile copacilor uscaţi te apucau de haine, iar singurul felinar stradal lumina atât de chior, încât aşteptam să sară Freddy din boscheţi să mă multiplice. La toate aceste efecte se adaugă cântecul greierilor şi foşnitul pisicilor tomberoneze.

Situaţia 2: Am auzit zgomote ciudate în case, ca un fâşâit, în condiţiile în care ştiam că sunt singură.
De ce nu ar fi trebuit să mă sperii?: Nu aveam motive să nu mă sperii, vecinii mei de deasupra şi de lângă renovează, se putea să se audă de la ei.
De ce m-am speriat: Stăteam eu liniştită şi mă îndeletniceam cu lucrări pisiceşti, când am auzit un fâşâit, ca şi cum ar fi fost cineva după perdea (în condiţiile în care spaţiul dintre perdea şi fereastră e de 5 cm). Am încremenit de spaimă, pe măsură ce fâşâitul părea să înainteze. La un moment dat se aude: „Mai dă-mi o bucată de şmirghel”.

Mai era şi-o situaţie 3, dar mă cuprinse lenea. Plus că urmează o cireaşă de pe tort, detalii despre evenimentul final al proiectului AIESEC, „Learn to change the future”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s