Bancul cu mâţa


Pe când mă întorceam astă-seară de la plimbare, la braţ cu pisoiu’ şi pălăvrăgind cu Roxana, ni s-a spus următorul banc. Nu cred că a realizat vreo clipă că stă de vorbă cu noi, pisicile :D. Irelevant, totuşi. Deci, continuând, este o glumă foarte veche pe care nu am mai ascultat-o de multă vreme.

Se dăduse lege să se facă un control de calitate la toate companiile producătoare de autoturisme, aşa că inspectorii RAR au luat la rând toate reprezentanţele firmelor de renume şi au hotărât să aplice testul cu mâţa, care presupunea introducerea unei pisici într-o maşină-test care să fie etanşată, pentru a testa rezistenţa bietului animal.
Sunt luate la rând Opel, Ford, Fiat etc. şi toate trec testul cu brio. Se duc inspectorii şi la marca autohtonă cea mai cunoscută, Dacia, şi constată că deja finalizaseră testul. Curioşi în legătură cu rezultatul, primesc următorul răspuns:
– Pe unde scotea mâţa capul, acolo puneam şi noi un pumn de chit. 😀

Ah, şi am mai văzut ceva azi care m-a amuzat teribil: soneria unui apartament din blocul în care locuiesc seamănă incredibil de mult cu bricheta din Dacii. Apeşi şi-ţi sare în poală.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s