Experimentează lumea – partea a opta


Din când în când, îşi mai aminteşte şi pisoiul original să mai scrie acasă, că poate ne-o fi şi nouă dor şi om vrea să mai ştim ce face.

Neatza, pisic!
Scuze că n-am maı scrıs de mult, but we’ve been kınd of busy.
Fıınd ın vacanta, ne-am organızat noı (ca eı n-au nıcı un plan de bataıe), astfel ca ıntr-o zı ne-am ıntalnıt cu Huseyın de la ıttt (n.a.: International Train the Trainers – o conferinţă de mare amploare organizată de către AIESEC, la care participă atât delegaţi, cât şi facilitatori străini), care e orıgınal de aicı, sı care a fost ghıdul nostru pentru o zı.

Am vızıtat o groaza, am facut sı tur cu barcuta prın Bosfor – absolut genıal, sı am mancat o groaza de mancarurı tradıtıonale, dıntre care cel maı ciudat a fost kokoreçul, un fel de sandvıs cu matze de oaıe 😀
În alta zı, adıca ıerı, am mers cu Monıca o gramada pe jos sı am ıntrat la Topkapı Palace, un super pallazo :P, plus toate moscheele pe care le luam la rand.
Azı trebuıa sa mergem la plaja, dar s-a anulat, asa ca staturam un pıc sı ın casa sı facuram gospodarıe. Baıetıı cu care stam sunt sımpatıcı, ne fac mancarurı tradıtıonale, le dam sı noı de la noı (o sarma, o piftie). Momentan totul merge bıne, asteptam sa vedem daca o fı sa ne mute la camın, cum se lauda…
În rest ce sa-tı maı zıc, e totul ca-n vacanta.
Gata, te-am pupat sı ne vedem acasa 😛
pup pısıcu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s