50 de motive pentru care e minunat să fii bărbat şi de ce pisicu’ nu e de acord


Episodul 1.

1. Iti pastrezi buna dispozitie toata luna. – dispoziţia noastră e foarte bună, pe toată durata lunii. Voi doar vă găsiţi să fiţi lipsiţi de bun simţ o săptămână, exact acea săptămână.

2. Mecanicii nu te fac prost. – nici pe noi nu ne fac, sunt prea ocupaţi să-şi înghesuie privirile în decolteele noastre. De voi le este doar frică. Să nu le daţi un pumn.

3. Nu cari peste tot o geanta plina de cacaturi. – rimelul şi luciul de buze au oprit războaie. Imaginaţi-vă o ţară populată de femei urâte. Chiar nu aţi vrea să daţi cu bomba?

4. Nu ti se fura la coafor. – Nu, nu ne fură nimeni. Lăsăm noi bacşis sănătos, pentru că cel puţin o dată pe lună, întâlnim pe cineva care chiar se străduieşte să ne facă frumoase. Dacă mai eşi bărbat, şi mai bine.

5. Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza. – nouă ne e oblic. Să observi noua coafură a unei femei, ţine de politeţe. Să o observi şi să nu zici nimic… păi atunci, băiete, eşti imbecil.

6. La interviu pentru un job corpul tau nu conteaza. – la un interviu pentru job, exact corpul ar trebui să conteze, că dacă eşti deştept, i-ai câştigat din CV, interviul e doar pentru demonstrarea abilităţilor fizice.

7. Daca esti criticat la munca, nu gindesti ca toti te urasc in secret.nici noi nu ne gândim la asta. Ne gândim că şeful a avut o copilărie tristă şi nu ştie cum să ne facă avansuri decât dacă ne persecută.

8. Niciunul dintre colegi tai n-are capacitate de a te face sa plângi. – femeile care plâng sunt automat frumoase şi primesc mult mai uşor complimente. Cred că este cea mai uşoară cale de a atrage atenţia cuiva. Asta şi cu a fi sexy. 😀

9. Lenjeria intima te costa 25 lei in loc de 120 lei.de-aia noi suntem atât de turn-on, iar voi vă prezentaţi doar cu nişte boxeri amărâţi, pe care nu ştiţi cum să-i daţi jos mai repede. Pentru că vă e ruşine cu ei.

10. Trei perechi de pantofi sunt destui. – total de acord. Restul banilor pot fi investiţi în manichiură, coafor, o garderobă nouă, salvarea copiilor somalezi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s