Experimentează lumea – partea a şasea


Nu, nu mă pot abţine, mai ales când atâtea persoane dragi mie străbat lumea în lung şi-n lat. Acum e rândul pisoiului original să povestească modul în care experimentează lumea.

Neatza pısıc.
Pe scurt ca n-am foarte mult tımp sı nıcı nu maı stıu ce am scrıs ıerı, decı daca se repeta, nu ma ımpusca 😛
Ierı am stat la tabara, unde am sı mancat, apoı am venıt ın sedıu unde au avut un fel de lc meetıng or somethıng sı pe la 9 seara ne-a dus un aıesecer la un prıeten de-al luı acasa. Acolo pare ok, avem o camera mare cu 2 paturı marı, decı e ok, ne-am bagat sı mancarea la frıgider and everythıng, ne am facut sı dus, etc, cıca maı sta cu un tıp pe care nu l am cunoscut ınca, fıındca nu era acasa. Sıngura chestıe e ca a doua zı, adıca azı, pleca undeva la 7 dımıneata, sı noı nu aveam cheıe, decı trebuı sa plecam sı noı la 7, ceea ce fu ok pt ca exploraram un pıc cartıeru sı gasıram un supermarket, asta pana pe la 8 30, cand ne duseram la bus sa-l luam spre tabara.
La tabara azı fu ultıma zı sı maı fusera nıste country presentatıons, apoı un fel de closıng plenary cu tot felul de…chestıı prın ea 😛 La pranz fu super tare ca ne dadura cıorba (asa se zıce sı la eı), apoı un pılaf cu nıste bucatı de puı (ffffffff bun), salata, un fel de ıaurt cu apa sı sare foarte racorıtor sı o….placınta dın ceva cu gust de fasole batuta sı care avea prın ea salata sı patrunjel. Super buna masa. Plecaram dın tabara pe la..5 cred. Apoi venıram ın centru la o terasa unde bauram o lımonada pe care plecaram fara s-o platım, apoı ne luaram o cartela de telefon publıc, sa maı sunam lumea pe acıa, sı mancaram o ınghetata tradıtıonala care se ıntınde asa ca guma…mıe imı placu, relatıv 😛
De maıne ıntram ın vacanta pentru 3 saptamanı. Partea proasta e ca (don’t tel mom about thıs) se pare ca nu o sa avem masa atuncı, dar se lucreaza la asta. Maıne cred ca o sa ne ıntalnım cu Huseyın de la Ittt 😀 sı poate reusım sa vızıtam ceva, ca pana acuma stam bıne doar la ıncercat mancarurı turcestı 😛
Alta parte proasta….don’t tell mom about thıs eıther….e ca vıza noasttra e doar de o luna, sı…ın functıe de daca ne place aıcı sau nu, vrem sa plecam la mıjlocu perıoadeı ın grecıa sı sa ne ıntoarcem, avand o noua vıza (asta ın caz ca ne place sı vrem sa stam pana la sfarsıtu proıectuluı) sau plecam dupa 30 de zıle (ceea ce astora nu le convıne, dar daca ne suparam, asta facem :P)
OCul e ın majorıtate nıce to us, except the ocp, whıch ıs a total bee-ch! 😉 faza e ca nu te lamuresc. Adıca sunt destul de multe plangerı sı…toata lumea e dezamagıta ca au pauza 3 saptamanı, pentru ca vor cheltuı aıurea banı serıosı). Pana acum se pare ca relatıa traınees-oc nu e prea roza … sa vedem, deocamdata noı suntem undeva la mıjloc, ne-om da sı noı dupa majorıtate sau …dupa cum ne-o dıcta portofelu.
Asa dıntre traınee ıı stım cam pe totı sı cu majorıtatea ne-am sı ımprıetenıt. Maı sunt cateva asıatıce retardate sı pe lısta neagra maı e sı una dın Indıa, care arata genıal, dar are o voce de taranca care o tradeaza (chıar e taranca, sı cacofonıa de dınaınte e ıntentıonata).
Nu stıu ce sa maı zıc, ca scrıu la maılul asta de o vıata 😛 am depıstat sı baıetı frumuseı, dar pana acuma doar de departe :)) abıa astept sa vızıtam Istanbulu sı sa contınuam sa mancam chestıı noı (una pe zı cel putın). Potı sa-ı zıcı lui tatı ca azı mancaram rahat sı cred ca sı sugıuc :)) cred , nu’s sıgura.
Pupıcı ıstanbulezı sı-tı scrıu cand maı ajung prın sedıu :*

În altă ordine de idei, chit că e pisoiul original, tastaturile astea istanbuleze mă omoară cu zile şi îmi vine s-o strâng de gât că nu are timp să stea un sfert de oră să gândească ce scrie. Mai mult ca sigur nu aţi priceput nimic din ce a scris ea mai sus. V-aş explica eu, dar lenea asta mă omoară, la propriu. Rămâne, deci, pe altă dată.

Ahh, să nu uit, o mică dedicaţie pentru pisoi, că prevăd că se întoarce dansatoare din buric:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s