Primul actor consonantic al Europei şi femeia fatală în jilţul de europarlamentar


Probabil v-aţi dat deja seama, mă refer la Dan Bordeianu, fostul logodnic al viitoarei domnişoare Preşedintă a României, Adela Popescu. Şi cum prezenţa la Romanian Music Awards m-a lăsat traumatizat pe viaţă, deoarece am fost pe punctul de a fi călcat în picioare de gloata civilizată din Bănie, am hotărât ca, în loc de a-mi exprima părerea despre spectacolul copiat cuvânt cu cuvânt de la americani (:P), să ating două dintre subiectele la modă zilele acestea, şi anume D_n B_rd___n_ şi EBA.

Aşa cum bine ştiţi, Dan Bordeianu a fost lăsat cu fundul în balta rece de către găluşca cea urâtă, transformată în actriţă de top, Adela Popescu, după ce individul în discuţie nu a mai fost vacă bună de muls. Ajunsese în pragul colapsului, asemenea surorii costelive din videoclipul imnului turismului românesc, Romania – the land of choice, aşa că fătuca noastră, gâscă cu ouă de aur a postului Acasă TV, şi-a îndreptat atenţia spre bărbaţi mai potenţi şi mai discreţi. Care au reuşit s-o propulseze până aproape de prezidenţiale. Garantat vom avea o bătălie strânsă între principalii candidaţi: Tata Băse, fostul sex-simbol Crin si prima femeie fatală a naţiunii, Adela.
Revenind la subiectul nostru. După despărţirea de Adela, Dănuţ a intrat într-un con de umbră. Televiziunile nu-l mai ofertau, din urcat pe scena teatrelor pentru a juca roluri de juni primi nu se mai merita (salariu mic, trecuse oricum de prima tinereţe, încerca s-o regăsească pe iubita pierdută în fiecare parteneră ocazională sau de stagiune). Aşa că omul a încercat să se reinventeze şi aproape i-a reuşit. În timp ce Adela culegea laurii de pe urma ultimului ei film difuzat în cinematografe, numele lui Dan era din ce în ce mai vehiculat pe net. Dacă am da un search la marele Googleus, am găsii de 8 ori mai puţine referiri despre Dan, comparativ cu Adela. Dar băiatul a fost deştept. S-a autoironizat într-un mod tembeloid la Happy Fish. Clickurile au început să curgă. Oamenii erau interesaţi să vadă ce-i mai coace ăstuia mintea. Concluzia finală a fost nulă. Mai bine rămânea în conul lui de umbră. Ne-ar fi fost mai bine la toţi.

Dar ce are în comun Dănuţ de mai sus cu EBA? Cearcănele. El arată ca şi cum ar mai plânge încă după Adela. Ea arată ca şi cum ar abuza de amfetaminele alea pe care vrea să le legalizeze. El e actor consonantic. Ea e femeie photoshopuită, motiv de labă tristă, aşezată cuminte pe ziduri şi zâmbind tâmp, sigură de scaunul europarlamentar pe care o să-l ocupe. Şi cum încă nu a fost stabilit un prag minim de votanţi pentru a se putea valida alegerile din România, fac pariu pe o zgardă antipureci că fata a mică a lu’ tata Băse câştigă.

Reclame

3 gânduri despre ”Primul actor consonantic al Europei şi femeia fatală în jilţul de europarlamentar

  1. Georgiana zice:

    Am citit o data, de doua ori, de trei ori…nu am inteles nimic: ai pus un titlu in care il gaseam pe Dan Bordeianu si apoi am ajuns la Crin…; by the way ii cunosti pe vreunul dintre cei amintiti in articolul tau? L-i vazut pe Bordeianu jucand? Si daca da, cum ti se pare?

  2. pisoiu' zice:

    Am citit odata, de doua ori, a treia a oara m-am scarpinat in cap . . . nu am inteles nimic . Intrebarile alea sunt cu iz de sarcasm sau sunt retorice? Noi personal nu il cunoastem, dar l-am vazut jucand. . . Mr crv m st . . .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s