Ecologia şi problemele de mediu


M-a trezit o convorbire. De fapt, întâi m-a trezit soneria mobilului persoanei cu care am împărţit patul seara trecută. Şi m-am prefăcut că dorm chiar şi după ce m-a trezit soneria mobilului persoanei lângă care m-am băgat în pat seara trecută, deşi tehnic, eu m-am aşezat primul pe pat, persoana doar a aruncat pătura pe mine.

Deci, m-am prefăcut că dorm chiar şi după ce m-a trezit soneria mobilului persoanei lângă care m-am băgat în pat seara trecută, deoarece m-a învins curiozitatea proverbială, atât de caracteristică mie. Era o doamnă la telefon, care vorbea despre tema zilei. Grow up, woman, suflă-ţi nasul într-o bucată de hârtie igienică roz şi arunc-o pe jos, o viaţă ai, vrei s-o trăieşti antiseptic? Ajută-te de exemplul lui Radu.

Sau mai auzi câte un agarici că zice, când îl întrebi ce profesie are, că-ţi răspunde: „expert în probleme de mediu şi ecologie”. Mă dudă acră care eşti, mediul nu are nici o problemă, tu, muritorul de foame neanderthalian, care ai ţinut morţiş să evoluezi din propriul rahat în care dormeai, să ieşi din peştera cu aer condiţionat necondiţionat de nici un aparat şi să te muţi în blocuri cu 50 de etaje, steguleţe pe harta teroriştilor lui Bin Laden, tu, zgardă de câine răpciugos, tu sufoci mediul, tu arunci gunoaie şi poluezi cu cianură râurile, tu, că nu ştiai cum să câştigi o pâine cinstită, ai inventat această meserie, de adunător de măsline de capră neagră. Sper să-ţi stea în gâtlej, să mori asfixiat de mirosul lor mirobolant.

Ah, ce-am uitat. Ştiţi reclama aia scârboasă la Coca Cola, cea cu ochiul care beleşte ceapa? Ia uitaţi-l aici după ce a avut o ceartă mai violentă cu cele două limbi. Cred că a ieşit din discuţie să-şi dea limbi în ochi. Eventual doar să răzuiască stropşeala de pe perete.

ochiul coca cola

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s