Noaptea de pitzipongeală


M-am piţipongit noaptea trecută. Aflasem din sursă sigură că Emil Lassaria va mixa într-un club din urbea natală a pisicului aşa că mi-am târât falitul bbf întâi la un crispy snack box. Care s-a scumpit şi a fost insuficient stomăcelului în care turnasem în prealabil juma’ de litru de limonadă.

Dacă nu aţi auzit de Emil Lassaria, el e băiatul care a scornit ţipătul de luptă al AIESEC Craiova, „Şiii feeeteeeleee, şiii băăăiiieeeţiii”, ăla cu care sperie ei lumea prin hoteluri, la conferinţe. Un mic preview mai jos.

Ca un piţiponc veritabil ce sunt, e musai să cunosc protipendada şi să zâmbesc la aparat, să păşesc cu graţie să nu alunec în inundaţia provocată la budă de nişte şerveţele îndesate în duza de la chiuvetă, să mă fac că ploo când se uită cuţitaşii lung la mine. Şi astfel, am identificat următoarele categorii de indivizi:

Palma – un malac negricios şi care şi-a terminat studiile pe stradă, învăţând să scrie scrijelind cu sabia primită de la naşu’ mare la botez asfaltul proaspăt turnat. Genul de hăndrălău care vine în club cu pantaloni trei sferturi să i se vadă tatuajul ascuns sub părul de pe picioare. Fraiere, dacă tot îţi bagi cerneală în pulpă şi te dai rotund că ţi l-ai făcut pe gratis, noi toţi vom şti că l-ai căpătat la mititica. Aşa că tacă-ţi fleanca aia cariată, umflatule!

Degeţica – individa îl însoţea pe individul de mai sus. Era îmbrăcată aproximativ normal pentru o noapte în club, dar purta nişte pantofi decupaţi la vârf, iar degetele îi măturau podeaua. Formau un cuplu modern de Stand şi Brand, ea înaltă şi proastă, el gras şi brută.

Tricoul de firmă de import – de obicei de dublu import: Turcia-Bulgaria-România, luat din Europa cu 50 lei. Recunoaşteţi atitudinea oriunde: plimbatul afectat prin pivniţă, cu o mână îndesată bine în buzunarul cu banii, pentru că mărunţişul nu încape în portofel, ţinutul Beck’s-ului în cealaltă mână, că doar e cea mai ieftină bere pe care şi-o permite şi privirea pierdută în decolteul fetelor de pe cuburi.

Şi ar mai fi pisicul, dar cu mine e altă poveste. Mă duc să fumez o narghilea cu bbf-ul meu.

Reclame

Un gând despre ”Noaptea de pitzipongeală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s