Amintiri din copilarie si concluzii personale . . .


De ce stam cu aceste persoane care ne imbolnavesc pe zi ce trece? De ce ? Stii motivul adevarat ? Dragostea ! Asta este tot ce vrem . . . Valoreaza mai mult ca banii, faima sau un Aston Martin (suspin).

Tot ceea ce vrem este sa avem pe cineva cu care sa ne certam ca nebunii si dupa sa facem acel tip de sex din cauza caruia iti amorteste partea stanga a corpului.

Cineva care ar merge in fata unui judecator si . . . ar MINTI pentru tine. Cineva care inca te mai excita dupa ce a vomitat in fata ta. Dragostea !

Cineva care sa fii pentru 60-70 de ani si la sfarsitul vietii tale sa stai in niste fotolii pe balconul unui apartament pe care l-ati cumparat impreuna. Ea batrana, plina de riduri, avand un miros ciudat in haine si nu isi aduce aminte numele tau si se refera la tine ca fiind «omul dragut ». Dar inca esti indragostit si va tineti de mana, uitandu-va unul la altul cu ochii plini de cataracta si dintr-odata inima va explodeaza si muriti amandoi. Uhhh ! Asta este tot ce ne dorim, nu ?

Si pentru acest mic drog diabolic, o sa o sugem in sus cum spune expresia *suck it up* langa un/o idiot/oata, incercand sa schimbi acea persoana , inventandu-i scuze tot timpul.

«Nu nu- Este OK, este perfecta numai de ar inceta sa se culce cu tatal meu si sa nu o mai bata pe sora mea, totul ar fi bine. Vin timpuri mai bune ! »

« Oh nu , nu mai este acelasi tip pe care il cunosteam ! A incetat sa ma loveasca cu bata de aluminiu. Uram sunetul ala. . . Bang ! Bang ! Bang ! »

Ai facuto sau o vei face, 2 ani, 4 ani. Toti o vom face. Faza amuzanta este ca la sfarsitul vietii tale nu primesti nimic special daca ti-ai petrecut viata cu un/o idioata ! Moartea nu apare sa iti spuna ceva de genul « Salut omule, azi trebuia sa te iau dar ai fost cu tipa aia timp de 3 ani . . .Poftim un bon valoric, cumparati ceva frumos ! »

Si suportam, incercam sa infrumusetam situatia « O sa fie mai bine, inca putin si va fi bine ! Si asa ti-o iei, dar stii ce ? Asta este viata ta !

Plus mai este o parte ‘amuzanta’ a relatiilor. . . . :
Gelozia , Auschwitz-ul emotiilor, ‚tabara de vara’ in care mor toate relatiile. Cand esti cu cineva de ceva timp si este geloasa, nu trebuie sa te uiti la acea persoana ca sa iti dai seama ce s-a intamplat. Doar stai acolo si urechile sunt infundate de la presiunea aserului si ii simti capul cum se roteste facand un sunet dureros pe care doar tu il poti auzi. In mintea ta se aude vocea marinarului batran : « Ohhh uite, se pare ca vine furtuna . . . », depinde unii au un retardat interior care suna ceva de genul « Nu pot sa fac fata ! Eu se duce in pivnita, eu se duce in pivnita. . . Nu te uita la eaaaaaaa ! » Lucru cam greu de facut atunci cand o parte a capului tau a inceput sa fumege . . .

Astfel plimbatul prin oras devine o durere de cap. Ajungi sa te prefaci ca ai ochelari de cal si sa privesti doar inainte doar pentru a evita o cearta (mai mult pentru ca stii ca te-ar durea capul dupa) .

Chiar daca ti-ai scoate ochii de unul singur, tot ar zice ceva de genul : « Lasa ca te stiu eu , ai mirosito pe tarfa aia ! »

Totusi ! Americanii se duc la Starbucks cand vor sa bea o cafea buna si atunci cand cineva le greseste cafeaua cineva le-o face din nou, perfecta, asa cum trebuie. . .
Intotdeauna mi-am dorit sa existe un Starbucks al relatiilor, caci acolo stii ca vei primi exact ce vrei. O fac perfect acolo ! Ai putea sa intri si sa spui : « Buna, doresc o noua fata, de data asta fara gelozie, non-fat si mai putin nebuna ca data trecuta ! »

Eu din cat am gustat, mi-am primit ‚cafeaua’ pe care o vroiam . . . Tu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s