Masturbarea 2.0


Veneam zilele trecute de la scârbiciu, parcam liniştit maşina între două maşini prea apropiate, ca un pisic tehnologizat ce sunt, coboram cu grijă printre hoardele de câini care împânzesc de la o vreme, cu urechile lor ştanţate cu etichete roz şi galbene (cum ar zice un terchea berchea: omfg, dis iz sou ghei!), gata să stupesc şi să gherănesc orice adunătură de hăndrălăi, când am văzut.

Nu am văzut chiar orice. Pe aleea dintre blocuri, încă ziua, pe o lumină fosforescento-crepusculară, doi băieţei de clasa a 5-6a, cu pantalonii în vine, se trăgeau de viermişori, căci ce altceva poţi să ai, ca animal de casă, la vârsta asta?

(Honestly, I have a pussy!:D)

Şi atunci m-a pocnit peste frunte ideea. Nu orice idee, ci ideea care stă la baza oricărui cuplu fericit. E sănătos să te masturbezi în faţa partenerului, iar când ai 12 ani şi eşti încă speriat de bombe, când n-ai văzut o pisicuţă în viaţa ta şi nici nu tragi nădejde c-o să vezi, decât să – vorba lui Radu – „faci labă tristă”, mai bine faci labă curioasă în faţa colegului de bancă, pentru că până ai tu bafta să dai peste o păsărică libertină, your mate is the best choice that you have.

Revenind. Trecând peste şocul iniţial (ca un pisicel adorabil ce sunt, îmi place să mă frec de oameni, în special de copilaşi drăgălaşi), văzând scena plină de tandreţuri, îmi vine să inventez metode şi sfaturi pentru necunoscători şi neiniţiaţi.

Dar până una alta, se impune un sondaj. Mwahahahah!

2.0 din titlu se trage de la un film văzut de curând, „One point o”, incert de pătruns şi greu de digerat, mai ales scenele în care creierele dispar din capetele oamenilor, iar noi, muritorii de rând, pisici cu nouă vieţi nu înţelegem de ce. In rest merge. E sângeros până la limitele bunului simţ şi pornografic până la capătul răbdării. Întrebarea obsesivă care bântuie toată durata filmului este: „Când dracu’ şi-o pun ăştia doi?”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s