Contează dacă a mai fost cutremur?


Ete exact acuş îmi urlă în boxe a doua oră din ASOT 400 şi mă gândeam cât de recunoscător trebuie să fie pisicul pentru că a apucat să-l vadă pe Armin măcar o dată în viaţă mixând în România, pentru că cutremurul ală de aseară risca să dărâme şandramaua şi muream toţi striviţi de bucăţi de bloc desprinse şi căzute în stradă. Ring any bell? Cutremurul din ’77.

Pisicul n-a simţit nici un cutremur pentru că era la TNC, asista împreună cu pisoiul original, pisica-mamă şi motanul-tată, la o piesă în care juca Tudor Gheorghe şi probabil că la ora la care s-a produs seismul aplaudam frenetic reprezentaţia. Cred că ăsta a şi fost motivul producerii cutremurului: era o sală întreagă de aplaudaci care dădea din labe.

În altă ordine de idei, mă gândeam acum ceva vreme să mă apuc de alergat, să mă transform într-una din pisicile alea pepsi din desenele animate, cu o fundiţă roz legată neglijent peste urechiuşele obraznice (vorba ceea: dacă nu ai sâni, măcar urechi :D)

De entuziasmul meu s-a ales praful după ce un bun prieten al meu a fost atacat astăzi de un grup de trei cuţitaşi rromi (nu, nici măcar în blogul personal nu-mi permit să fiu pisic xenofob, deşi dacă aş avea un pistol, un nunceacu sau o sabie ninja, nu m-ar deranja să le folosesc împotriva asemenea lepre). Dacă vă întrebaţi unde s-a petrecut fapta, să ştiţi că întreaga scenă a putut fi vizualizată de către trecătorii matinali prin Parcul Romanescudin capitala Băniei.

Soluţia ar fi să emigrăm toţi în masă, iar ţara asta să-şi schimbe numele în Rromânia. Ar fi mai de efect.

Reclame

2 gânduri despre ”Contează dacă a mai fost cutremur?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s