MC Barbă şi DJ Sutană


Îl conduceam azi pe Pisoi la gară şi am văzut cea mai veritabilă chestie încă „made in Romania”. Un agarici de Bihor cu decapotabilă şi blonda nelipsită în dreapta, cu un căţel creţ atârnând pe jumătate afară din maşină. Rula al dreacu’ cu 20j de km la oră, în caz că avea javra de gând să sară din braţele duduii. De fapt, făcea parada cu maşina luată de tac’su din import, la mâna a treia, dar nici Pisicul nu s-a uitat, că el circulă eventual cu ticariciul, dacă i se face lene să-şi murdărească lăbuţele.

Şi pentru că nici nu am mai scris de mult, efect negativ al prezenţei Pisoiului permanent în viaţa mea pentru o săptămână şi mai bine, să trecem un pic în revistă ultimele întâmplări.

Ce-aţi mâncat de Paşti? Aţi băgat în voi până nu aţi mai putut, până aţi simţit că se umple burdihanul de E-uri? Friptură de miel, porc, pui, vită, drob, ouă roşii, verzi, galbene, albastre, salata boeuf, de vinete, de crudităţi, murături, cozonac, tort, fursecuri, prăjituri cu cremă? Aţi ratat ceva? Simt eu pe sub mustăţi că ar mai fi, dar nu-mi ajung gheruţele să număr.

La concertul MC Barbă şi DJ Sutană aţi fost? Sau aţi petrecut noaptea de înviere în club, ca orice alt copil răsfăţat?

Să vă povestesc de la mine. M-am dus la Mănăstirea Jitianu împreună cu nişte prieteni, cu care pusesem şi de un tweet meet tot acolo, să tastăm de pe PDA-uri cu lumânările ultimele trenduri legate de slujbele bisericeşti. Nu mai fusesem de câţiva ani şi mă aşteptam să fie o experienţă ultra rapidă: ajungeam la biserică la fără un sfert, făceam act de prezenţă, luam lumină şi pâinică din aia îmbibată în vin (cică sângele domnului) şi până la şi un sfert am fi fost gata înapoi în maşină, în drum spre casele noastre.

Dar n-a fost să fie. Concertul a început târziu, starurile nopţii lăsându-se aşteptate de parcă de după altar s-ar fi împărţit ouă şi cozonac şi nu o lumânare plăpândă, aprinsă şi fumegândă. Deci ne-am înghesuit mulţi pisoi într-o încăpere mică, mică, aproape am fost călcaţi în picioare de habotnici cu basmale, am dormit pe bănci, am îngheţat pe iarbă, numai şi numai ca să aprindem şi noi amărâtele alea de lumânări, care oricum s-au stins până acasă.

Şi înainte de asta, în seara de vineri, mă plimbam cu pisoiu’ meu prin centrul Băniei, admiram fântâna cântătoare, când ne-am apropiat de bisericuţa aia de vis-a-vis de bălcescu unde, mirare, era o avanpremieră la concertul MC barbă şi DJ Sutană, cu boxele scoase pe geam. Pentru detaliere, daţi click aici.

Pe final şi ca modalitate de a-mi lua la revedere, o mică dedicaţie pentru voi:

Reclame

Un gând despre ”MC Barbă şi DJ Sutană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s