Antenă parabolică ascunsă în beci


Din seria „Ce plictisit sunt și nu am ce face”, pisicul a avut o zi tare proastă azi. A scris 5 ore la o juma de finanțare, iar când în final a ieșit și el la aer, ca un șobolan părăsind corabia, a constatat că păsărelele ciripeau și că era soare și 21 de grade și că purta helancă pe gât și vestă, pentru că în sediu, la subsol, pe unde mișună șobolanii, e frig de i se movăleau gheruțele.

Și s-a plimbat pe stradă la întoarcerea acasă ca un pisic care abia atunci crăpase ochii, hlizindu-se la copacii înfloriți și la buncile cu nepoțeii scoși la aerisit pe băncuța din fața blocului, cu fundulețele atârnând de la pamperșii îmbibați (nu de alcool) de poop, și la avioanele cu motor care lăsau dâre alburii pe lângă formațiunile pufoase numite nori (termeni atribuiti lui Radu).

A ajuns acasă, s-a dezbrăcat, a defilat ceva vreme în blana goală prin cameră, iar într-un final a pornit cutia diavolului (nu, nu este televizorul. Deja s-a perimat. Acum se poartă laptopurile: mici, practice, elegante, de la 3 kg in sus. Dacă îi pocnești un laptop în cap dușmanului tău de moarte, apoi îi schimbi componentele uzate în timpul atrocității, scapi ușor de la înec. Ce, nu știați că pisicii mor înecați?) și a început să facă surfing pe net.

Și a dat peste nenea.

Nenea face de râs neamul omenesc. S-a trezit el așa, într-o bună zi și ce și-a spus? „Băă, Mărine, ce zi frumoasă e astăzi. Sunt dooj de grade afară, muierea bate covoru în bătătură, tu mai ai ceva băutură rămasă de aseară, copchii aleargă orătăniile prin curte, tu ai un cățel în lanț și niște floricele care nu am înțeles ce e cu ele, ia pune mâna pe mobil și sună la lupa.tv să le spui cum l-ai făcut tu pe Băsescu președinte, să știe o țară întregă. Păi ce? Te faci dracului de râs pe tine și pe tot neamu tău dacă ții secret. Spune pe post cum te-ai filmat cu mobilul în timp ce deveneai in(di)vizibil.” De parcă nu suntem toți așa. O țară de amărâți invizibili. De-aia nu se duce nimeni la vot și iese Băsescu președinte a treia oară. Deci da, tu l-ai făcut pe președinte președinte.

Vă zic sincer că nu am rezistat decât 16 minute. Dar am regretat profund. Chiar voiam să aflu ce s-a întâmplat într-un final cu microcipul de televiziune de producție franțuzească sau bbc, ce-i fusese implantat în țeastă pe când nu avea decât 6 luni și care-l ajuta să filmeze, cu ochii închiși, pe timp de zi în România și pe timp de noapte în America.

Cred că a uitat jocul copilăriei, când îi trăgeau alți boraci fesul peste față și strigau descreierați, în toiul zilei: „în America e noapte!”

Reclame

Un gând despre ”Antenă parabolică ascunsă în beci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s